Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia a promovat în Liga a 3-a | Dublă victorie a studenților în barajul cu CSO Baraolt

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia a promovat în Liga a 3-a la 4 ani de la înființare și la al doilea sezon petrecut în Liga a 4-a.

În returul din Covasna, rezultatul a fost 7-1 (5-1).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Ne-am atuns obiectivul, dovedind profesionalism și în jocul retur. Edificator a fost faptul că la final spectatorii adverși ne-au aplaudat, lucru care spune multe. Această promovare reprezintă un început de drum, ne dorim să progresăm și în continuare. Felicit pe toți cei care fac parte din proiectul CSU, de la conducerea administrativă, staff-ul tehnic, jucători și până la cei care ne-au fost mereu aproape”, a precizat Mihai Manea.

Formația din Cetatea Marii Uniri, susținută de Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, a trecut lejer de barajul de accedere în eșalonul terț, după dublă victorie cu CSO Baraolt. Emoțiile se încheiaseră după manșa tur, când „alb-albaștrii” s-au impus cu un neverosimil 11-2.

Returul celei mai disproporționate duble dintre cele 19 de baraj a fost la discreția vizitatorilor, care s-au detașat repede pe tabelă, având 2-0 după primele 8 minute. Au punctat Al. Petresc (6) și Joldeș (8), însă covăsnenii au redus ecartul prin Zelch (10). Un simplu foc de paie, întrucât până la finele primului mitan au mai înscris Circov (27), Baghiu (31) și Frențiu (42). La pauză a fost 5-1 pentru oaspeți, iar Bucurică (67) a realizat „set”-ul. Intrat în teren Ad. Lăcătuș (82) a marcat pentru 7-1, cel mai spectaculos gol

 O stagiune de vis pentru CSU Alba Iulia, grupare ce a realizat o triplă istorică, eventul în plan județean și promovarea în eșalonul superior, asemenea performanțe reușind Performanța Ighiu (2015) și Șurianu Sebeș (2017, nu s-a înscris și s-a desființat).

Albaiulienii vor beneficia de o vacanță scurtă, întrucât în 6 iulie vor fi prezenți în Cupa României, competiție ce are un nou format.

De la toamnă, Alba poate avea iar 4 reprezentante pe a treia scenă, asta dacă Unirea Alba Iulia va reprimi loc după retrogradarea recentă.

CSO: Szakáts – Gyerő, Csiki, Szöcs, Román – Z. Szabó, G. Szabó, Ghinea, N. Lázár – A. Lázár, Zelch; rezerve Hermán, I. Kovacs, Molnár, H. Nagy, Pál, Á. Szabó, Gyerő, Gajdó, Csog. Antrenor Attila Lázár

CSU: CSU: Căt. Suciu – Frențiu, I. Neag (52, R. Trif), S. Fulea, Bucurică/ cpt – Circov (71, Apetri), Al. Petresc (71, Ad. Hăprian), Herci, Joldeș (65, Ad. Lăcătuș)  – M. Domșa (71, D. Olălău), Baghiu; rezerve V. Ignat, Cos. Năcreală, Șt. Radu, Gylien. Antrenor Mihai Manea.

Arbitri Ad. Dumitru (Târgoviște), G. Turcu (București), L. Oprescu (Ploiești) Observatori Fl. Ghimbășan (Brașov), M. Iancu (Urziceni)

foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea