Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSȘ Blaj s-a calificat în turneul final al cadeților, după turneul din „Mica Romă” | Antrenorul Alexandru Man, cu a doua echipă, după cea de speranțe, între cele mai bune din țară!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa CSȘ Blaj a reușit să se califice între primele șase formații din țară la nivelul cadeților, în urma turneului semifinal disputat în aceste zile în „Mica Romă”.

Un rezultat notabil pentru voleiul masculin juvenil din Blaj, care are o a doua reprezentantă în acest an între cele mai bune formații din țară, după cea de speranțe, ce a câștigat toate întâlnirile la turneul semifinal de la Zalău.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În meciurile din Sala „CSȘ Blaj”, din Parcul „Avram Iancu”, formația pregătită de Alexandru Man a înregistrat o înfrângere, 1-3 cu CSȘ Botoșani (cealaltă calificată) și două victorii 3-0 cu LPS Bihorul Oradea și același scor cu CSȘ 2 CNE Baia Mare și a ocupat locul secund în turneu. Mulțumită acelui set câștigat în primul meci, CSȘ Blaj va fi una dintre cele două echipe calificate de pe locul secund la turneul final din luna mai.

Este o performanță remarcabilă să ajungem între cele mai bune echipe din țară atât cu cadeții, cât și cu speranțele, o importantă realizare pentru voleiul blăjean„, a spus antrenorul Alexandru Man.

Lotul CSȘ Blaj a fost format din Tudor Balu, Răzvan Oltean, Darius Poantă, Octavian Orian, David Domșa, Denis Ivașcu, David Răzăilă, Cristian Bălău, Sebastian Roșianu și Sebastian Mărginean (centru, component al naționalei României).
Faza a doua, semifinală, cuprinde patru turnee semifinale, cu cele mai bune 16 echipe din țară. Echipele clasate pe primul loc din fiecare serie semifinală și cele mai bune două echipe de pe locul doi se califică la turneul final.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea