Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Viitorul Cluj 1-0 (0-0) | „Alb-negrii” au trecut al 5-lea val, Fetița – gol decisiv

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La al treilea joc consecutiv pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia  a trecut la limită de Viitorul Cluj, “lanterna roșie” a Seriei 9, scor 1-0 (0-0), unicul gol fiind marcat de golgheterul „alb-negrilor”, Răzvan Fetița. Uniriștii sunt la un punct de poziția a 4-a, ultima din play-off, acest succes fiind un frumos cadou pentru antrenorul Marcel Rusu, cel care mâine aniversează împlinirea vârstei de 55 de ani.

CSM Unirea Alba Iulia a mai avut oportunități prin Fetița și Agbomoniyui în al doilea duel consecutiv în fața fanilor în care nu a primit gol. Cu 15 puncte din ultimele 5 partide, albaiulienii au realizat o ascensiune remarcabilă și intră serios în calculele pentru play-off, runda viitoare fiind deplasare la Ungheni.

*Marcel Rusu: „Un cadou perfect la aniversare”

Mulțumesc băieților pentru efort, dăruire și abnegație și, în același timp pentru cadoul perfect oferit la aniversare. Suntem pe o pantă ascendentă, e un parcurs extraordinar, ne bucurăm de ceea ce am reușit, dar în continuare trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Vrem să continuăm seria pozitivă, ne așteaptă un examen dificil la Ungheni, meci în care ne dorim în primul rând să nu pierdem„, a spus Marcel Rusu.

*1-0, MIN. 63: cap FETIȚA, din 6 metri, la centrarea lui Agbomoniyi, golgheterul unirist marcând un gol de 3 puncte

O partidă modestă în prima parte, fără oportunități

“Alb-negrii” traversează o perioadă remarcabilă, cu maximum de puncte în ultimele 4 confruntări, aflându-se la o “lungime” de play-off.

În jocul tur, contra tinerei garnituri conduse de Marius “Papi” Popescu s-a înregistrat o remiză albă (primul punct al sezonului pentru combatante).

Echipe de start:

CSM Unirea: Iovicin – Bârdea (56, Epure), Dehelean, Benkirat, E. Codrea – Sebaș (56, Harangozo), C. Cristea/ cpt, Mâlnă, Indrei (56, Cîrloanță) – Fetița (76, R. Ivan) – Agbomoniyi (80, Lupea); rezerve N. Itu, An. Moldovan, Banienschi,  C. Dănilă. Antrenor Marcel Rusu.

Viitorul: D. Moldovan – Milandru, Porumb/ cpt, Duda, Cr. Istrate – E. Bartoș, Calo, Al. Roșca, M. Pop – Iepure, Al. Pop; rezerve: F. Petric, Cl Vereș, Borma, R. Bartoș, Sucală, Selegean, Dreve, Greu, Gatan. Antrenor Marius Popescu.

Arbitri Al. Pavel (Osica de Jos), L. Morariu (Oroda), S. Pantea (Arad) Observatori I. Teodor (Tg. Mureș), Al. Gherghe (Făgăraș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea