Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, victorie consistentă în Antalya, 3-0 (2-0), cu Kovo Belusa, goluri Raicea, M. Codrea și Roșu

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a repurtat prima victorie în cadrul turneului din Antalya, un succes concludent, scor 3-0 (2-0) cu formația slovacă TJ Kovo Belusa, după o evoluție consistentă a formației pregătite de Alexandru Pelici.

Golurile „alb-negrilor” au fost marcate, în primul mitan, de către Raicea (13, reluare din 7 metri la o pasă M. Codrea, lansat de Fetița) și M. Codrea (43, la capătul unui contraatac). Rezultatul final a fost parafat de Roșu (89, după o combinație în careu cu Fetița).

Formația din Cetatea Marii Uniri a controlat întâlnirea în fața unui adversar din aceeași categorie, oponenții fiind pe locul 9 în liga 3 din Slovacia, Seria Nord-Vest, de apreciat fiind calitatea prestației echipei din România.

Esta al doilea test disputat în Turcia de divizionara terță, precedentul fiind cu brazilienii de la Gremio Esportivo Mauaense, scor 2-2 (1-1)

Formula de start i-a cuprins pe Bucur – Sebaș, Vomir, Lalici, E. Codrea – M. Boldea, Giurgiu – Fetița, Istrate, Raicea – M. Codrea.

După pauză, antrenorul Alexandru Pelici a rulat întregul efectiv cu excepțiile numite Indrei, V. Stanciu și Frăsineanu – cu probleme medicale, respectiv portarii Al. Stoian și R. Pauletti.

Stagiul centralizat din țara Semilunei durează până în 17 februarie, răstimp în care mai sunt prevăzute alte două jocuri de verificare.

Primul dintre acestea are loc marți, 13 februarie, la ora 15.00 (ora României), împotriva formației Dila Gori, din Georgia, care a terminat stagiunea precedentă pe poziția a 4-a în Liga 1 și a evoluat în preliminariile Europa Conference League (eliminată în al treilea tur de Apoel Nicosia, Cipru). Vineri, 16 februarie, este ultima confruntare, cu Akademiya Ontustik (Kazahstan, a retrogradat campionatul anterior din eșalonul secund).

Informații și foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Teodora Damian, handbalista din Războieni-Cetate, la Trofeul Carpați, cu naționala României de junioare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Teodora Damian, handbalista de 17 ani din Războieni-Cetate, participă în acest weekend la Trofeul Carpați, la Sf. Gheorghe, cu naționala României de junioare Teodora Damian, talentata handbalistă din Războieni-Cetate, face parte din efectivul naționalei de junioare a României care în aceste zile dispută, la Sfântu Gheorghe, Trofeul Carpați Niro. În „Sepsi Arena” reprezentativa „tricoloră”, pregătită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea