Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Șoimul Băița 4-0 (2-0) | „Alb-negrii” încheie amicalele cu a treia victorie la rând și cu primarul pe bancă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a încheiat jocurile de verificare din această iarnă, cu o victorie pe „Cetate” cu Șoimul Băița (ocupanta poziției a 3-a în Liga 4 Hunedoara), scor 4-0 (2-0).

Într-o întâlnire dominată copios de divizionara terță, împotriva unui adversar ce a avut doar 12 jucători, pregătiți de fostul unirist Ștefan Mardare, au punctat Madangi (17, al treilea joc la rând în care spaniolul a punctat), Roșu (38), Indrei (57) și Sebaș (65). Cu o bară semnată C. Cristea (21) – din lovitură liberă, în primul act s-a consemnat înlocuirea algerianului Adnan Benkirat, extrem de nervos, și-a lovit în două rânduri adversarii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După pauză, partida s-a disputat la concurență cu întâlnirea din Cupa României dintre GT Sport Alba Iulia și Viitorul Vama Seacă, pe terenul secund, iar pe banca de rezerve a gazdelor a fost prezent și primarul Gabriel Pleșa, însoțit de fiica sa.

„Alb-negrii” au bifat a treia victorie la rând în jocurile de verificare și vor avea parte de un derby „de Alba” în prima rundă din 2023, în deplasare cu CS Ocna Mureș, sâmbătă, 11 martie.

CSM Unirea: Raț (72, Iovicin) – Harangozo (46, Bârdea), I. Grozav (80, Oneț), Benkirat (41, P. Codrea), E. Codrea (80, Banienschi) – Mâlnă (60, Borza), C. Cristea (84, Lupea) – Roșu (60, Bordonado), V. Domșa (46, Sebaș), Indrei (75, F. Morar) – Madangi (46, Agbomonyi); absenți: Fetița (învoit), Circov (accidentat), nu au evoluat Dehelean și C. Dănilă (s-au pregătit separat), Sântoma, Kelachukwu. Antrenor Marcel Rusu.

Amicalele iernii au fost, în ordine, 4-4 cu Retezatul Hațeg (la Deva), 2-5 cu CSC Șelimbăr (la Blaj), 7-0 cu GT Sport (la Ighiu), 0-1 cu CSM Deva (în deplasare), 2-4 cu Viitorul Sântimbru, 3-0 cu Viitorul Vama Seacă, 4-2 cu Inter Stars Sibiu și 4-0 cu Șoimul Băița, rezultând 4 victorii, o remiză și 3 eșecuri


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea