Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Șoimul Băița 4-0 (2-0) | „Alb-negrii” încheie amicalele cu a treia victorie la rând și cu primarul pe bancă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a încheiat jocurile de verificare din această iarnă, cu o victorie pe „Cetate” cu Șoimul Băița (ocupanta poziției a 3-a în Liga 4 Hunedoara), scor 4-0 (2-0).

Într-o întâlnire dominată copios de divizionara terță, împotriva unui adversar ce a avut doar 12 jucători, pregătiți de fostul unirist Ștefan Mardare, au punctat Madangi (17, al treilea joc la rând în care spaniolul a punctat), Roșu (38), Indrei (57) și Sebaș (65). Cu o bară semnată C. Cristea (21) – din lovitură liberă, în primul act s-a consemnat înlocuirea algerianului Adnan Benkirat, extrem de nervos, și-a lovit în două rânduri adversarii.

După pauză, partida s-a disputat la concurență cu întâlnirea din Cupa României dintre GT Sport Alba Iulia și Viitorul Vama Seacă, pe terenul secund, iar pe banca de rezerve a gazdelor a fost prezent și primarul Gabriel Pleșa, însoțit de fiica sa.

„Alb-negrii” au bifat a treia victorie la rând în jocurile de verificare și vor avea parte de un derby „de Alba” în prima rundă din 2023, în deplasare cu CS Ocna Mureș, sâmbătă, 11 martie.

CSM Unirea: Raț (72, Iovicin) – Harangozo (46, Bârdea), I. Grozav (80, Oneț), Benkirat (41, P. Codrea), E. Codrea (80, Banienschi) – Mâlnă (60, Borza), C. Cristea (84, Lupea) – Roșu (60, Bordonado), V. Domșa (46, Sebaș), Indrei (75, F. Morar) – Madangi (46, Agbomonyi); absenți: Fetița (învoit), Circov (accidentat), nu au evoluat Dehelean și C. Dănilă (s-au pregătit separat), Sântoma, Kelachukwu. Antrenor Marcel Rusu.

Amicalele iernii au fost, în ordine, 4-4 cu Retezatul Hațeg (la Deva), 2-5 cu CSC Șelimbăr (la Blaj), 7-0 cu GT Sport (la Ighiu), 0-1 cu CSM Deva (în deplasare), 2-4 cu Viitorul Sântimbru, 3-0 cu Viitorul Vama Seacă, 4-2 cu Inter Stars Sibiu și 4-0 cu Șoimul Băița, rezultând 4 victorii, o remiză și 3 eșecuri


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Sportul Câmpeni, învingătoare la turneul de fotbal din Câmpeni | 12 echipe, participante la atractiva competiție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Câmpeni a câștigat un turneu de fotbal în sală disputat la Câmpeni, competiție ce a avut la start 12 participante. De curând, la Câmpeni s-a desfășurat un turneu de fotbal în sală, competiția la care au luat startul 12 echipe fiind organizată de conducătorii clubului Sportul Câmpeni (Marian Petricele, Sergiu Bistraie și Mihai Negrea). […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare