Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Sighetul Marmaţiei – Industria Galda de Jos 1-1 (0-1) | Remiză în derby-ul seriei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a rCSM Sighet - Industria Galda 33emizat în derby-ul etapei a 11-a din Seria a 4-a, în deplasare cu CSM Sighetul Marmaţiei, echipă ce atacă promovarea, scor 1-1. Merituos rezultat realizat de echipa lui Paul Ciucă, în fieful unei echipe cu pretenții de promovare, lot extrem de valoros și antrenor ce a trecut prin Liga 1.

Cernea a deschis scorul în min. 29, dintr-o centrare a lui Cr. Bodea, șut din alergare.

În minutul 6, D. Lupșan a trimis în bară!

Pe parcursul actului secund, portarul Cătălin Ștef s-a aflat la post, dar R. Novoselenski (min. 85) a reușit să egaleze cu o lovitură de cap, iar la final spiritele au fost încinse.

*Paul Ciucă: „Faptul că regretăm după un egal la Sighet spune ceva”

Un rezultat corect, obținut după o luptă dusă până la sacrificiu. Există o ușoară undă de regret că nu am câștigat și cred că la scorul de 1-0 am avut un penalty la un henț. Când regreți după ce faci egal la Sighet arată cât de sus am ajuns să avem pretenții. Nu ne gândim la promovare, scopul nostru este clar: să jucăm un derby pentru locul întâi„, a declarat Paul Ciucă, antrenor ce n-a mai pierdut de 6 runde și a suferit un unic eșec extern în acest sezon!

*Fizeșan și Al. Man, eliminați în minutul 85!

În minutul 88, Fizeșan și Al. Man au fost eliminați după o busculadă, produsă în urma unui fault asupra lui D. Lupșan, ce a fost înlocuit, centralul considerând că jucătorii s-au agresat reciproc. În același timp însă surse găldene susțin că Al. Man a fost scuipat și atacat de oponent.

Industria a reușit al 6-lea rezultat pozitiv și a egalat liderul Avântul Reghin în fruntea ierarhiei.

La debutul pe banca tehnică a maramureşenilor, Valentin Sinescu a avut parte de un adversar incomod, revelaţia seriei, Industria, cu 5 victorii consecutive şi 43 de zile invincibile.

Industria: Căt.Ștef – Olar, Al. Man, Haiduc, Boancă – Baghiu (66, r. Lungu), Cr. Kilin, Cr. Bodea, D. Lupșan (86, Căt. Ivașcu) – Cernea (43, Frențiu), A. Cîmpean; rezerve Boldi – Oprița, Goguța, Iancu,

Etapa viitoare, o altă deplasare, în penultima rundă a turului, la FC Zalău.

Foto: Gligor UDREA (Mulţumim profesore!)

[nggallery id=1247]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea