Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CS Universitatea Alba Iulia – Unirea Alba Iulia 0-1 (0-1) | Ultima repetiție a „alb-negrilor”, decisă de un autogol

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a învins la limită, scor 1-0 (1-0), la Vințu de Jos, în ultima repetiție înaintea startului returului, pe CS Universitatea Alba Iulia, victoria divizionarei terțe fiind decis de autogolul lui P. Medrea (3).

Un amical consistent, liderul seriei secunde a Ligii a V-a fiind o echipă superioară eșalonului în care activează. „Alb-negrii” au deschis scorul la prima fază notabilă, la un corner executat de Selagea (contestat de studenți), un balon urmărit de Davidaș și deviat în propria plasă de P. Medrea. Elevii lui Bicheși au controlat primul mitan, având numeroase oportunități la care a intervenit portarul Dr. Pop, de partea cealaltă Sporea fiind întinse serios doar de lovitura liberă executată de I. Neag. La reluare, ritmul a mai scăzut, ocaziile rărindu-se și pe fondul modificărilor din ambele tabere.

*Unirea Alba Iulia – 12 plecări!

Uniriștii au ajuns la 12 plecări în această iarnă, după despărțirile recente de I. Grozav (Metalurgistul Cugir) și E. Codrea (FCSB, juniori), în plus în prima rundă va lipsi Fetița – suspendat. Vinerea viitoare, pe „Cetate”, în primul meci oficial din 2019, va fi duelul cu CSM Lugoj, abordat cu un efectiv extrem de tânăr de amfitrioni (în meciul cu CSU Alba Iulia, 5 juniori titulari).

CSU: Dr. Pop – N. Rus, I. Neag, Cordoș – Joldeș, P. Medrea, Al. Man, Javla, Horeiciuc – Cl. Oara, R. David; rezerve Olar, Negrea, Stanciu, Gligor (absenți M. Domșa, Apetri, R. Sîrbu, Oprița). Antrenori Vasile Ursu și Răzvan Rusu.

Unirea: Sporea – Mazilu, Scrob, Potopea, Ad. Matei – Cr. Păcurar (accidentat în prima repriză, înlocuit de E. Crișan), Al. Giurgiu, Tat, Davidaș – Selagea – An. David; rezerve Ov. Lazăr, E. Crișan, Fetița, Bîrdea, Boboia, M. Codrea, Lăutaru (absenți Petruse – accidentat, Mardare, De Marco). Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă.

[nggallery id=6783]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea