Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș, locul șase la turneul final de minivolei masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa de minivolei masculin a Clubului Sportiv Ocna Mureș, pregătită de antrenorul Lucian Victoratos, s-a clasat pe locul al șaselea la nivel național în urma participării la turneul final al celei mai mici categorii de vârstă din voleiul românesc.

Competiția ce a reunit cele mai bune 8 echipe din țară s-a disputat la Baia Mare, iar formația din Alba a disputat ultimul meci, pentru locurile 5-6, cu CSȘ Zalău, pierdut la mare luptă, scor 2-3, după ce a revenit de la 0-2 la seturi, în ultimul set fiind 11-15.

Inițial, CS Ocna Mureș a evoluat în grupa B, unde a înregistrat rezultatele: 0-3 cu CSȘ 2 Baia Mare, 1-3 cu CSM București, viitoarea campioană (3-0 în finală cu CSȘ “Nicu Gane” Fălticeni, pe locul al treilea fiind CSȘ Tulcea, după 3-1 cu gazdele) și 3-1 cu CSȘ Bacău, clasându-se, cu 3 puncte, pe poziția a treia, devansată fiind de CSM București (9 p) – ce a jucat în finala mare, și CSȘ 2 Baia Mare (6p), ce au disputat semifinalele. În primele meciuri pentru locurile 5-8, CS Ocna Mureș a dispus de Viitorul Cluj, iar CSȘ Zalău de CSȘ Bacău, cu același scor 3-1.

Lotul este alcătuit din următorii jucători: Darian Andone, Tudor Nistor, Vladimir Victoratos, Matei Urian, Filip Mureșan, Iulian Rad, Sebastian Onișor și Adrian Sanislav. “Sunt mulțumit de modul cun ne-am comportat, deși sunt regrete pentru că am pierdut ultimul meci, în care ne-am dorit mult să învingem. La minivolei, la o vârstă fragedă, este greu să ai același ritm de joc și contează faptul că trebuie să utilizezi două echipe”, a spus Lucian Victoratos.

Din cauza numărului mic de echipe înscrise, doar 14 participante, Federația Română de Volei a decis să nu se mai joace turnee semifinale, CS Ocna Mureș calificându-se dintr-o grupă cu CSȘ Zalău și Westar Arad

Această participare a micuților ocnamureșeni este importantă în condițiile în care activitatea clubului a fost stopată o perioadă îndelungată din pauza pandemiei de coronavirus, iar antrenamentele în sală au început abia în luna aprilie, anterior pregătirea desfășurându-se online, începând din luna octombrie a anului trecut. Anii trecuți echipe de la Clubul Sportiv Ocna Mureș au mai fost prezente la turnee semifinale, atât la masculin, cât și la feminin.

De la CS Ocna Mureș provine centrul Bela Bartha, care a debutat în naționala de seniori a României cu prilejul meciului cu Slovacia (scor 2-3) din Golden League. În vârstă de 20 de ani, talentatul voleibalist originar din Ocna Mureș s-a transferat recent la SCM Craiova (bronz în ediția trecută a Diviziei A1), după ce ultimii ani de junioriat și primii doi la seniori i-a petrecut la CS Unirea Dej.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea