Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Colegiul Național “Inochentie Micu Clain” Blaj, locul 4 la ONSS, volei masculin, licee | Tudor Balu și Cristian Bălău, la a 10-a finală!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această perioadă Colegiul Național “Inochentie Micu Clain” Blaj a avut două echipe calificate la fazele finale ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei, licee. După medalia de argint adjudecată la feminin, la băieți, în turneul final disputat la București, formația pregătită de prof. Dan Balu a terminat pe poziția a 4-a, un rezultat de apreciat în condițiile în care primele două clasate, Dej și București, s-au bazat pe formațiile campioane, respectiv vicecampioane la juniori în acest sezon.

Felicit toți jucătorii echipei noastre care au fost la înălțime pe parcursul întregului turneu, felicit antrenorii care au făcut posibil acest rezultat, Silvia Marcu și Alexandu Man de la CS: Blaj și mulțumesc celor care au sprijinit material prezența noastră la competiția națională Asociația de părinți <<II M Clain>> Blaj și societatea Apiscom Blaj. Absolvenților noștri, Cristian Bălău, Tudor Balu și Iustin Nicoară le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru echipa colegiului în acești ani și le urăm succes la bacalaureat. Cristian Bălău și Tudor Balu sunt băieții noștri de <<10>>, deoarece au reușit să adauge în palmaresul lor participarea la cea de a zecea finala națională!”, a precizat profesorul Dan Balu.

Acesta s-a bazat pe Andrei Luncean, Iustin Nicoară, Cristian Bălău, Sebastian Șuteu, Paul Birilă, Sergiu Șolea, Raul Șilean, David Hentea, Erik Haidău și Tudor Balu (component al echipei naționale de seniori).

În grupă, formația din “Mica Romă”  a terminat pe locul secund, după următoarele rezultate: 0-2, cu Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I” București; 2-1 cu Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni (Suceava); 2-0 cu Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” Constanța. În semifinale, Colegiul “IM Clain” Blaj a pierdut cu Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej (scor 2-0), iar în finala mică Colegiul Național “Silvania” Zalău (Sălaj) a câștigat cu 2-1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea