Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Claudia Castrase se întoarce ca brand internațional în Alba Iulia, orașul natal! Sâmbătă seara, la Feeric Fashion Days!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După 15 ani și o carieră spectaculoasă în lumea modei din București, după prezențe pe podiumurile unor importante festivaluri din țară și din străinătate, deja celebrul designer vestimentar Claudia Castrase, creatoarea unuia dintre cele mai longevive si mai apreciate branduri de fashion din România, revine în orașul natal; Alba Iulia, sâmbătă, 5 iulie, cu o prezentare individuală de modă. Colecția Claudiei Castrase, programată să înceapă la orele 19, este special concepută pentru evenimentul Feeric Fashion Days. 


„Mă întorc cu drag și cu mare emoție în Alba Iulia, locul unde m-am născut și unde a început formarea mea ca artist  Tânjesc deseori după liniștea acestui oraș, după înțelepciunea oamenilor de aici. Prezentarea de la Alba Iulia este felul meu în care mulțumesc celor care mi-au susținut visurile de a deveni artist – profesori, familie, prieteni, cei pe care îi port cu mine ca pe un talisman norocos și care se regăsesc în tot ceea ce am realizat de-a lungul vremii”, a declarat Claudia Castrase pentru ziarul Unirea.

Claudia Castrase designer (1)Claudia Castrase, originară din Alba Iulia,  a absolvit Academia de Arte Plastice din Bucuresti in 2003– sectia moda.
In 2004 deschide în capitală atelierul de creatie si productie “Atelier Claudia Castrase”.
Din 2005 are numeroase colaborari ca asistent de costume pentru productii cinematografice, semneaza costumele la piese de teatru și își prezintă periodic colecțiile pe cele mai importante scene de profil din România și din străinătate  Creațiile Claudiei Castrase sunt preferate de numeroase vedete autohtone, iar pictoriale cu ținutele imaginate de designer apar în cele mai importante reviste de specialitate de la noi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea