FOTO: Cine este recidivistul din Alba care a ucis un tânăr de 25 de ani în fața unui club din Mediaș

Marius Rusu, recidivist din judeţul Alba, condamnat pentru omor şi eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu, l-a înjunghiat mortal pe un tânăr în vârstă de 25 de ani, în urma unui conflict izbucnit într-un club din Mediaş.

Din cauza pierderilor masive de sânge, victima a murit la spital. Potrivit unor surse judiciare conflictul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri aflaţi într-un club din Mediaş. Scandalul a început în interiorul clubului şi a continuat în faţa acestuia după ce toţi cei implicaţi au fost scoşi afară de către oamenii de ordine.

ELIT

Se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuieşte fără forme legale în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Din cauza pierderilor masive de sânge, tânărul în vârstă de 25 de ani a murit la spital.

Citește și: Recidivist din Alba, eliberat în baza recursului compensatoriu, care a ucis un tânăr în Mediaș, depistat și reținut de polițiști

Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. Acesta a fugit de la locul faptei, fiind dat în urmărire generală, fiind prins de poliţişti în cursul zilei de duminică.

Agresorul se numeşte Marius Rusu, iar victima este Marius Costăchescu. Rusu a fost prins duminică după amiază pe raza oraşului Blaj, la Bucerdea Grânoasa, din Judeţul Alba, acolo de altfel de unde este şi originar.

Poliţişti de la IPJ Alba, însoţiţi de mascaţi, l-au reţinut în baza informaţiilor oferite de cei de la IPJ Sibiu. Bărbatul de 30 de ani va fi condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

dolfi 13 ianuarie 2019 at 17:07

Asa-i cand puscaria e pension si animalele asta bipede mai au „drepturi”. Popoarele civilizate au justitie si pedepse clare pentru talharii/violuri/crime. Pana si furtul este pedepsit drastic. Criminalii/violatorii/talharii sunt pusi la munca, nu la ingrasat cu televizor „pe camera”. Acest gunoi recidivist trebuie trimis in Coreea de Nord. Contra un vagon de lemn de carbune.
Pentru ca suntem o „tara crestina” si n-avem pedeapsa cu…moartea pentru criminali!
Cunosc pe cineva care a lucrat ca transportator pentru o firma din Norvegia si a trebuit sa duca undeva in Rusia, langa Cercul Polar niste echipamente voluminoase de telecomunicatii. Acolo, la amenajarile industriale lucrau… puscariasi hraniti cu friptura de sfecla si juma de kil de votca. Si asta in 2015!

Pp 13 ianuarie 2019 at 18:31

Tudorele fa ceva! Da-i niste despagubiri, ca merita..

Revoltat 14 ianuarie 2019 at 12:21

Pentru astfel de oameni trebuie musai reintrodusa pedeapsa capitala. Nu sunt de acord sa mi se deduca din taxe pentru a hrani si tine astfel de bestii la adapost, in puscarii. Trebuie eliminati din societate, nu aduc nicio plus-valoare tarii, ci doar nenorociri.

Comentariile sunt oprite