FOTO: Cine era tânărul din Alba care s-a aruncat, marți seara, de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din București

Tânărul care s-a aruncat, marți seara, de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, se numește Nicolae Albu, este din Alba Iulia și anul acesta ar fi împinit 33 de ani. Era informatician și lucra la o firmă din oraș. Din primele informații, el ar fi decis să renunțe la viață din cauza unor probleme sentimentale peste care nu a reușit să treacă.

Tânărul, care abia se cazase la hotelul Intercontinental, a sărit de la fereastra camerei sale, de la etajul 15. Angajaţii hotelului au fost anunţaţi de tatăl tânărului, care a fost martor la conversaţia dintre băiat şi soţia sa.

Bărbatul a sunat la hotel, după ce l-a auzit pe tânăr spunând la telefon că intenţionează să-şi ia viaţa. Angajaţii hotelului au mers în camera în care era cazat tânărul şi au găsit fereastra deschisă.

Corpul său a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a hotelului Intercontinental. O echipă medicală de intervenţie a sosit la incident, însă nu au putut decât să declare decesul victimei.

CITEȘTE ȘI: FOTO, VIDEO: Un tânăr din județul Alba s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, după o ceartă la telefon cu soţia

Poliţia preluat cazul şi a demarat investigaţiile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...