Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Un tânăr din județul Alba s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, după o ceartă la telefon cu soţia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din județul Alba, în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, după o ceartă cu soţia.

Tânărul, care abia se cazase la hotelul Intercontinental, a sărit de la fereastra camerei sale, de la etajul 15. Angajaţii hotelului au fost anunţaţi de tatăl tânărului, care a fost martor la conversaţia dintre băiat şi soţia sa. Video AICI.

Bărbatul a sunat la hotel, după ce l-a auzit pe tânăr spunând la telefon că intenţionează să-şi ia viaţa. Angajaţii hotelului au mers în camera în care era cazat tânărul şi au găsit fereastra deschisă.

Corpul său a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a hotelului Intercontinental. O echipă medicală de intervenţie a sosit la incident, însă nu au putut decât să declare decesul victimei.

Poliţia preluat cazul şi a demarat investigaţiile.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea