// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO: Un tânăr din județul Alba s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, după o ceartă la telefon cu soţia

Un tânăr din județul Alba, în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, după o ceartă cu soţia.

Tânărul, care abia se cazase la hotelul Intercontinental, a sărit de la fereastra camerei sale, de la etajul 15. Angajaţii hotelului au fost anunţaţi de tatăl tânărului, care a fost martor la conversaţia dintre băiat şi soţia sa. Video AICI.

Bărbatul a sunat la hotel, după ce l-a auzit pe tânăr spunând la telefon că intenţionează să-şi ia viaţa. Angajaţii hotelului au mers în camera în care era cazat tânărul şi au găsit fereastra deschisă.

Corpul său a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a hotelului Intercontinental. O echipă medicală de intervenţie a sosit la incident, însă nu au putut decât să declare decesul victimei.

Poliţia preluat cazul şi a demarat investigaţiile.

Sursa: observator.tv

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419