Rămâi conectat

Sport

FOTO: CIL Blaj – CS Zlatna 3-1 (0-1), în derby-ul rundei Ligii a IV-a, după o „remontada” în final a echipei din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CIL Blaj a reușit să învingă pe propriul teren pe CS Zlatna, scor 3-1 (0-1), în derby-ul rundei secunde a Ligii a IV-a. Oaspeții au deschis scorul în minutul 7, după o lovitură liberă executată de A. Câmpean, s-au aflat în avantaj până în minutul 82, însă forcingul de final a blăjenilor a întors rezultatul.

Fără antrenorul Radu Andone – suspendat, aurarii s-au clătinat și au primit trei goluri în ultimele 10 minute, de foc, Mai întâi a egalat Mihu (82) – golgheterul gazdelor, apoi KIraly (CS Zlatna) a fost eliminat, iar la faza următoare Acatrinei (86) a înscris din lovitură liberă, scorul final fiind parafat în prelungiri de Gombocz (90+3). Cu primul succes din retur, CIL Blaj a urcat pe podium, adunând 31 de puncte, la egalitate cu formația de pe Ampoi, devansată la golaveraj.

[nggallery id=6871]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea