Rămâi conectat

Sport

FOTO: CIL Blaj a câștigat Campionatul Județean de Fotbal în Sală, după o finală dramatică cu Voința Stremț

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj s-a impus în a 4-a ediție a Campionatului Județean de Fotbal în Sală, după o finală cu Voința Stremț, scor 5-4 (2-3), un meci dramatic în care blăjenii au remontat spectaculos, după ce au fost conduși cu 3-0 și 4-3! Golurile au fost înscrise de Pintea – 2 și H. Popa – de trei ori, pentru învingători, respectiv Trifa – în trei rânduri și V. Barb, pentru gruparea stremțană.

Ediția 2019 a CJFS Alba a avut și o latură umanitară, jucându-se pentru Maryo Adrian Brașovean, cel care a decernat trofeele alături de președintele AJF Alba.

*Ștefan Comănici – transportat la spital și MVP-ul turneului!

Meciul ce a tras cortina peste competiția organizată de AJF Alba a avut și tensiune în actul secund (fiind înrerupt din pricina unor conflict între jucători), dar și un moment de panică pentru cei prezenți, după ce Ștefan Comănici s-a lovit la cap și a fost transportat cu ambulanța la spital, jucătorul echipei din „Mica Romă” fiind desemnat cel mai bun jucător al turneului (premiul ridicat cu lacrimi în ochi de către Augustin Damian).  Celelalte premii individuale: Emil Barna (Dacia Mihalț) – golgheter, cu 30 de reușite, Adrian Cibu (Spicul Daia Română) – cel mai bun portar.

Rezultate: *semifinale: Voința Stremț – Dacia Mihalț 4-1 (marcatori Trifa, Rîșniță, Epure, Goangă/ E Barna); CIL Blaj – Spicul Daia Română 9-3 (S. Vasiu – 3, Șerban – 2, M. Coman, H. Popa, Comănici, Ioo/ Hada – două, Cătană);

*finala mică: Spicul Daia Română – Dacia Mihalț 5-4 (Hada – 3, B. Grigore, R. Cibu/ E. Barna – 3, Părău)

CIL Blaj: Radu Damian, Ioan Timiş, Alex Juncan, Marius Coman, Silviu Vasiu, Sorin Pintea, Ştefan Comănici, Zoltan Ioo, Horaţiu Popa, Alin Cioancă, George Voic, Daniel Şerban. Antrenor Septimiu Boancăş.

[nggallery id=6723]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea