Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Centrul Comercial Alba Mall lovit de avalanşa reducerilor. ACUM e de mers la SHOPPING

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Împătimiţii cumpărăturilor, care nu au ajuns în această perioadă pe la magazine, trebuie să ştie că toate brandurile din Centrul Comercial Alba Mall au reduceri semnificative de până la 70%.

Reducerile au fost aplicate la majoritatea articolelor de îmbrăcăminte, încălţăminte, ochelari de soare sau lenjerie intimă, preţurile fiind pentru toate buzunarele.

Branduri internaţionale precum Kenvelo, House of Art, Optiplaza au reduceri de până la 70%. Chiar dacă o mare parte din consumatori au criticat de-a lungul timpului strategia de marketing de „până la 70%”, acuzând comercianţii că doar un produs din întreaga gamă are o asemenea reducere, la Alba Mall aceste solduri există. Kenvelo a început campania de reduceri din 25 decembrie, iar acum, o mare parte din produse sunt reduse cu aproape 70% din preţul iniţial. Majoritatea ochelarilor de soare de la Optiplaza pot fi achiziţionaţi cu o reducere de peste 50%. O reducere „de familie” am întâlnit la magazinul Leonardo, unde produsele de încălţăminte şi accesorii au o reducere specială: la al doilea produs cumpărat soldarea este de 50%, iar dacă achiziţionaţi două produse, al treilea este gratuit.

Din păcate, multe reduceri şi puţini oameni, în această seară, la Alba Mall.

Perioada de soldare este stabilită de lege între 15 ianuarie şi 15 aprilie, pentru produsele de toamnă – iarna. În acest interval de timp, comercianţii îşi pot stabili o durata maximă de 45 de zile în care pot comercializa produse la preţuri reduse.

Ieftinirile pot fi aplicate numai produselor nealimentare a căror desfacere are caracter sezonier, printre care confecţii, marochinărie, tricotaje, încălţăminte şi articole sportive.

Următoarea perioadă de reduceri va avea loc între 1 august şi 15 octombrie 2014.

[nggallery id=1005]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea