Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| Beniamin Todosiu: „Poluarea din Sebeș este o REALITATE, care din păcate este ignorată de administrația locală și de autoritățile de mediu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Beniamin Todosiu: „Poluarea din Sebeș este o REALITATE, care din păcate este ignorată de administrația locală și de autoritățile de mediu”

În ultimii ani, primăria le-a livrat oamenilor din Sebeș doar vorbe și promisiuni, mimând grija pentru sănătatea populației.

În mai multe rânduri am dus acest subiect în Parlamentul României și am cerut Ministerului Mediului o strategie coerentă pentru reducerea poluării cu care se confruntă multe dintre orașele din România. Din păcate, în această listă națională Sebeșul este „vedetă”, fiind vizibil afectat de poluarea industrială și de poluarea generată de traficul rutier.

La sesizarea mai multor locuitori din Sebeș, am decis să reiau demersurile către Ministerul Mediului pentru a începe să informeze frecvent și corect populația din zonă despre gradul de poluare și despre măsurile necesare pentru reducerea acesteia în următorii ani.

Oamenii din Sebeș au dreptul să respire un aer curat!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea