Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO Beniamin Todosiu a trecut OFICIAL la PSD: ”Construim o alternativă pentru Alba, o alternativă pentru oameni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beniamin Todosiu a trecut OFICIAL la PSD: ”Construim o alternativă pentru Alba, o alternativă pentru oameni”

Beniamin Todosiu a trecut oficial la PSD. Fostul președinte al USR Alba a făcut anunțul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ce spune Victor Negrescu, președintele PSD Alba, despre eventualul ”transfer” al deputatului USR Beniamin Todosiu?

”Am decis să mă alătur proiectului politic prin care construim o alternativă pentru Alba, o alternativă pentru oameni. De astăzi, sunt alături de #NOULPSD și, împreună cu noii mei colegi, Victor Negrescu și Corneliu Mureșan, continuăm transformarea PSD într-un partid deschis, care susține în administrația locală și județeană oameni profesioniști, integri și care pot schimba în bine județul și comunitățile locale.

ÎMPREUNĂ am semnat „Pactul pentru Alba”, care cuprinde un set de reguli și principii cheie pe care le îmbrățișăm: zero toleranță față de corupție, susținerea oamenilor integri și profesioniști în funcții publice, un plan pentru reducerea prețurilor la utilități în Alba sau susținerea investițiilor din județ, cu accent pe educație și sănătate.

Vin alături de noii mei colegi ca să muncesc și ca să construiesc, așa cum am făcut mereu de când am intrat în politică. La propunerea noilor mei colegi, îmi asum să mă alătur și conducerii județene a PSD Alba și să luptăm împreună împotriva PNL, partid care încearcă, prin practici nedemocratice și represiune, să devină „partidul unic”.

În județ, susținem împreună cei mai buni candidați la primăriile și consiliile locale, oameni integri și buni profesioniști. Spre exemplu, eu și noul meu coleg Corneliu Mureșan vom face echipă pentru Consiliul Județean Alba, iar colegul meu Dragoș Crișan va lupta să câștige administrația locală din Aiud.

Alături de ei, vor veni în liniște și cu bunul-simț care caracterizează oamenii integri din politică și alți colegi din USR Alba. Celor care vor decide să rămână le urez mult succes și sper să aibă curajul să nu devină un satelit al PNL, lucru pe care eu am reușit să îl evit în cei șase ani în care am condus filiala județeană.

De astăzi, sunt sigur că toate „tunurile politice” vor fi pe mine, pe Victor și pe Corneliu pentru că împreună, trei oameni tineri și cu principii solide, am reușit să creăm prima construcție politică care
va da frisoane și insomnii baronilor PNL:

ALTERNATIVA PENTRU ALBA.

ALTERNATIVA PENTRU ALBA EXISTĂ și ea înseamnă oameni profesioniști, integri, care au avut rezultate în activitatea pe care o desfășoară. ALTERNATIVA PENTRU ALBA înseamnă oameni potriviți la locul potrivit!”, a scris Todosiu pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea