Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ce spune Victor Negrescu, președintele PSD Alba, despre eventualul ”transfer” al deputatului USR Beniamin Todosiu?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce spune Victor Negrescu, președintele PSD Alba, despre eventualul ”transfer” al deputatului USR Beniamin Todosiu?

Schimbarea culorii politice a deputatului USR, Beniamin Todosiu, a fost vechiculată intens în presa locală. Despre o eventuală mutare a acestuia a vorbit și președintele PSD Alba, Victor Negrescu, la Radio Unirea FM.

„Există în județul Alba oameni performanți, de valoare, pe care îi doresc în echipa noastră. Atât cei care au venit din zona privată și sunt la început de carieră politică, cât și alții care au avut performanțe. Avem aici câteva exemple, unul dintre aceștia fiind Beniamin Todosiu, care este un deputat implicat. De exemplu, proiectul pe care îl are pentru scoaterea păcănelelor din orașe este un proiect pe care PSD îl susține la nivel național și unde putem avea o viziune comună. Nu există o evoluție față de ce a apărut în presă. Însă sunt idei comune,” a declarat președintele PSD Alba, Victor Negrescu.

Una dintre ideile la care se referă președintele PSD Alba este scăderea prețului la apă și canale. Acesta spune că democrații au venit cu anumite propuneri și că reprezentanții USR le susțin sau au propuneri complementare, iar aceste viziuni a unor oameni tineri, din altă generație, ar putea rezulta cândva într-un proiect comun, îmbrățișat sub sigla PSD.

„Eu vă spun foarte clar că sunt sute de persoane care vor să sprijine ceea ce înseamnă PSD în Alba. Noi i-am spus noul PSD. Acesta înseamnă o altă viziune, o altă abordare, oameni profesioniști. Avem și mulți oameni vechi care au revenit în prim plan, avem primari care au performanță, dar și mulți oameni noi care au venit. Ceea ce am reușit este atractiv. Cred că pot veni către noi oameni de valoare, de la USR, de la PNL, de la ALDE. Sunt convins câteva surprize frumoase dar în jurul acestor valori și principii pe care le-am menționat mai devreme,” a mai spus edilul de la PSD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea