Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Belodedici şi Vlădoiu pe „Cetate” *Mingi donate de FRF pentru echipele din Alba şi Hunedoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Stadionul „Cetate” din Alba Iulia au poposit Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, foştii internaţionali ai României, participanţi la Campionatul MoBelodedici si Vladoiu la Alba Iulia 54ndial din 1994 (ce vremuri!), cele două glorii fotbalistice fiind prezente în municipiul reşedinţă de judeţ cu prilejul programului Federației Române de Fotbal: ”MINGEA E LA VOI!”.

*Amintiri din 1991 (Unirea – Steaua) şi autografe

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Graţie respectivului program au fost donate câte 30 de mingi pentru 5 echipe din judeţele Alba – Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir şi LPS Sebeş şi Hunedoara: FC Hunedoara şi CNS Cetate Deva, (participante în competițiile organizate de FRF)!

Belo şi Jean au fost asaltaţi pentru autografe şi poze de fotbaliştii prezenţi, iar cei doi, joviali şi puşi pe glume au răspuns cu amabilitate tuturor cererilor. Cum la acţiune au participat şi oficialii unirişti Mihai Dăscălescu şi Florian Brumaru, alături de conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba (Sorin Corpodean, Iani Mitracu, Ioan Ilie, Ovidiu Hulea  etc) momentul au fost unul special, cu amintiri depănate din perioada în care cei implicaţi erau jucători activi.

IneditBelodedici si Vladoiu la Alba Iulia 92 a fost modul în care a rememorat Jean Vlădoiu eliminarea din mai 1991, de pe „Cetate”, în acel celebru joc din sferturile Cupei României Unirea Alba Iulia – Steaua 1-2, când atacantul militarilor a primit roşu iar albaiulienii au scris cea mai mare performanţă din istoria clubului: calificarea în semifinale (dublă cu Universitatea Craiova)

Acest program, tradus altfel: ”FIECARE COPIL, CARE SE ANTRENEAZĂ, SĂ AIBĂ O MINGE!”, pus în practică de noua conducere FRF de câteva săptămâni, prin traseul ales pentru membri afiliați a ajuns miercuri la Alba Iulia, venind de la Cluj şi mergând la Oradea, Arad şi Timişoara.

[nggallery id=2004]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea