Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO ”Balul Mărțișorului”, organizat în premieră de avocații din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meseria de avocat este una dintre cele mai stresante din România, iar pentru a face față provocărilor din viața de zi cu zi membrii baroului Alba au grijă să organizeze și întâlniri menite să aducă relaxare, distracție și socializare. O Balul Martisorului Alba01astfel de întâlnire a avut loc și sâmbătă, 28 februarie, Baroul Alba a organizat în premieră ”Balul Mărțișorului” în incinta restaurantului ”Astoria” de la ieșire din Alba Iulia.

La eveniment au putut participa toți avocații membri ai baroului Alba, care au dorit, firește, decanul Ioan Rus precizând că s-au strâns în jur de 120 de persoane, iar cei care nu au venit anul acesta vor avea ocazia în 2016 pentru că tradiția, ”Balului Mărțișorului”, va merge mai departe. Ioan Rus a precizat că avocații ”se luptă la bară, în fiecare zi de judecată, de lunea până vinerea”, iar acum e cazul să mai și socializeze.

”Acolo suntem adversari, aici suntem colegi” dar, a precizat el, ”asta nu înseamnă că ne vindem clienții. Ne facem treaba cu bună credință. Suntem oameni, avem și noi dreptul să socializăm, să avem întâlniri cu familiile noastre în care să discutăm problemele zilnice”, a afirmat Rus.

Acesta nu este singurul lor bal, ei au, anual, și ziua Avocaților, un alt prilej de întâlnire, destindere și socializare. Organizatorii evenimentului au fost avocaţii: Ioan Rus, Armand Boer, Mihai Baco, Marius Costinaş şi Cornel Berindei. La bal au fost prezenți și avocați profesori, lectori sau asistenți universitari ai Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, cei care pregătesc viitorii juriști care aleg să studieze în Orașul Marii Uniri.

Balul a început la ora 18.00, oaspeții fiind așteptați de conducerea baroului cu zâmbetul pe buze, un pahar de șampanie şi o floare pentru doamne și domnișoare. Finalul petrecerii nu a fost anunțat, fiecare membru a socializat cât a dorit, duminică, 1 martie, este, din fericire, o zi liberă. (D.S.)

[nggallery id=90]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea