FOTO. Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj: Bărbat Natalia și Chiorean Marian au fost aleși Miss și Mister Boboc – 2019

Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” Blaj a avut loc ieri, 8 noiembrie 2019, la PALATUL CULTURAL BLAJ.  Bărbat Natalia și Chiorean Marian au convins juriul că sunt cei care merita titlul de Miss și Mister Boboc – 2019.

Prezentatorii Balului, Gligor Alina și Mihu Ionuț au deschis seara minunatului spectacol, iar cei care au antrenat publicul după prezentarea bobocilor au fost elevii liceului  cu cele doua dansuri realizate de fetele și băieții  din clasa a XII-a A .

Cei paisprezece boboci au ținut cont de tema balului „Lumea Culorilor” în ceea ce privește modul de prezentare, vestimentație, comportament ,astfel toți au fost îmbracați în haine potrivite temei în cadrul probelor. Câteva  probe care i-au pus la încercare pe boboci au fost: proba de dans, proba de îndemânare sau cea a scenetei. Între acestea, organizatorii au pregătit momente artistice pentru spectatori. Doua tinere cântărețe extrem de talentate au încântat publicul cu interpretările lor muzicale: Georgiana Isailă si Daria Costea, acompaniată de elevul liceului nostru Dondoș Alexandru și prietenul său, Alex.  Un alt moment care a adus bucurie si voie bună publicului a fost realizet de  Junii Blajului,  care a uimit audiența prin câteva dansuri tradiționale românești.  A urmat spectacolul oferit de Sergiu Neamț, binecunoscutul entertainer si flairbartender, fost elev al liceului nostru.

 Nu în ultimul rând, Universitatea din Oradea în colaborare cu liceul nostru, a învaluit în mister și senzualitate evenimentul prin prezentarea celor trei colecții de moda. Elevele școlii noastre au strălucit pe podium in colecția Senshi, inspirată din ținutele samurailor, coordonată de Andreea Saraziu, colecțiile În șurub și Sensuality, coordonate de Marina Lup, absolventă a Universității Oradea, Facultatea de Arte Vizuale.

Cei care au participat la eveniment: conducerea liceului, reprezentanții Primăriei Blaj, profesori, elevi, părinți, sponsori au putut admira la intare o expoziție de 24 lucrări de grafică, aparținând studenților din anul I, II, III de la Universitatea Oradea, facultatea de Arte Vizuale, coordonați de Conf. univ. dr. Elena Cîmpean.

Dificila decizie de a alege Miss si Mister 2019 a aparținut juriului format din: dna. viceprimar – prof. Livia Mureșan, director – prof. Marcu Ioan, , dnele profesoare: Petraș Olimpia, Dancu Iulia, Sârbu Mădălina  si dl. profesor Benicean Eugen, precum si Președinta Consiliului Elevilor Tutelea Andreea, care după lungi deliberări au ales câștigătorii: Bărbat Natalia și Chiorean Marian.

  • Miss și Mister Popularitate, aleși în urma voturilor exprimate online sunt: Pepelea Cristina și Greff Cristian.
  • Locul II: Păcurar Daniela și Berghean Ciprian
  • Locul III ȘTruță Călina și Fleșeriu Sebastian
  • Cei mai buni actori: Doroga Roxana și Nandrea Daniel
  • Cei mai buni dansatori: Otvoș Alexandra și Mureșan Iosif
  • Cea mai frumoasa ținută: Sărătean Andreea și Frățilă Andrei

Cei care s-au ocupat îndeaproape de organizarea Balului Bobocilor au fost elevii claselor a XII-a sub atenta îndrumare a doamnelor profesoare: consilier educativ Savonea Cristina, Comșa Emilia și Aldea Liliana. De asemenea, nimic din acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul conducerii liceului, Primăriei Municipiului Blaj și sponsorilor principali: Big Cip, Florăria Casa Florilor și  I M Fashion alături de Ingrid Fashion Events, care a realizat decorul pentru Bal, Salon White Mariaj Lux, Apidava, Sc. Darikart. SRL, SC. Marco- Expo. SRL, Pati Doina, Animal ferma.  Nu în ultimul rând, multumim amfitrionului acestui eveniment, dl. Director Ovidiu Câmpean.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...