Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Atleții veterani din Alba au obținut 4 titluri de campioni la Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea desfășurat la Baia Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Baia Mare, în organizarea oraşului Tăuţii Măgherăuş, F.R.A. și D.T.S. Maramureș s-a desfășurat sâmbătă, 1 iunie a.c, Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea, competiție destinată categoriilor de vîrstă cuprinse între 35 – 90 ani (masculin + femenin), eveniment care a mobilizat peste 1500 de participanți.

Alergătorii județului Alba au obținut și de această dată un deosebit succes, întorcându-se acasă cu patru titluri de campioni. Astfel, la 10 km alergare pe șosea, Vasile Hârjoc – categ. +65 ani, (din Cut- Sebeș), legitimat la CSO Cugir, Aurelian Zegrean – categ. + 40 ani, legitimat la Asociația ,,Mica Romă” Blaj, Ilie Cioca – categ. +70 ani, legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, au ocupat poziția I de pe podium, iar la aceeași probă, Silviu Pâclișan (CSO Cugir)- categ +55 ani și Daniel Scrob (categ + 35 ani) – CSO Cugir s-au situat pe locul al doilea.

La Marș 10 km, albaiuleanca veterană, Emilia Gușet (categ +75 ani), de la CSM Unirea Alba Iulia s-a clasat pe primul loc la această probă. O impresie bună au făcut și soții Emil și Margareta Suflețel (CSM Unirea Alba Iulia), care au terminat cursa la proba 2,5 km – popular.

Îi felicităm și noi pe bravii veterani ai atletismului județean și le dorim noi victorii în competițiile următoare!

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea