FOTO| Atleții Vasile Hârjoc, Daniel Scrob (Cugir) și Aurelian Zegrean (Blaj), pe podiumul Campionatului Național de Alergare Montană

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În zilele de 15 – 16 august 2020, în localitatea Smida, județul Cluj s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Campionatului Național de Alergare Montană ,,START SMIDA 2020”, eveniment la care au luat parte atleții cei mai buni în alergare montană din toată țara cu vârste cuprinse între 19 și 80 de ani. Competiția organizată de Federația Română de Atletism și Clubul Sportiv ,,Atletic Cluj” a fost o întrecere de alergare montană care s-a desfășurat în Parcul Național Apuseni pe un traseu de 11 km.

Scopul acestuia este sprijinirea unui stil de viață sănătos și activ al tuturor prin îmbinarea perfectă dintre sport, cultură și distracție. Astfel Clubul Sportiv Atletic Cluj și-a propus să îmbine mișcarea în aer liber, conceptul de “Sport & Fun”. Din județul Alba au luat parte la eveniment (primul din acest an) 2 sportivi de la CSO Cugir și 1 de la Clubul Sportiv ,,Mica Romă” din Blaj. Atleții cugireni Vasile Hârjoc (categ + 65 ani) și Daniel Scrob (categ. + 35 ani) au ocupat primul loc al podiumului, iar Aurel Zegrean din Blaj (categ. + 40 ani) s-a situat pe locul al doilea.

USR - Alegeri parlamentare 2020

,,A fost o competiție frumoasă desfășurată într-un cadru deosebit de atractiv, dar în același timp destul de dificilă datorită terenului alunecos (a plouat), dar și diferenței de nivel de peste 300 metri. Cu toate aceste dificultăți am reușit să câștigăm concursul și împreună cu colegul Daniel Scrob am adus Clubului Sportiv Orășenesc Cugir primele medalii (de aur), de la primul concurs organizat la nivel național”, ne-a declarat atletul veteran Vasile Hârjoc.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419