Rămâi conectat

Sport

FOTO| Atleții județului Alba pe podiumul Campionatului Mondial de Atletism din Polonia: Pe ce locuri s-au clasat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă 1 aprilie, în Torun Polonia a fost ultima zi de competiții la ed. a IX-a World Masters Athletics Indoor Championships 2023, iar atleții județului Alba s-au clasat pe podiumul Campionatului Mondial de Atletism.

La proba efortului suprem de la aceasta întrecere, (Semimaraton (21,097 km), Județul Alba a fost reprezentat de doi sportivi: la categ. + 40 de atletul Zaharia Adrian de la Club Sportiv Unirea Alba Iulia, care a terminat cursa în 1h.16 min.18 sec., ocupând poziția a 13-a la individual, iar cu echipa locul 3.

Cel de-al doilea alergător, Vasile Harjoc de la Club Sportiv ,,Metalurgistul” Cugir ( antrenor prof. Gheorghe Haprean) – categ.+70 a terminat cursa în 1h.34 min.17sec, obținând medalia de bronz la individual, după reprezentantul Belgiei și Spaniei, iar cu echipa de la + 70 ocupând locul 4. Dupa Jocurile Olimpice de vară, această competiție este reprezentată de cel mai mare număr de participanți (4.100 atleți din 88 de țări).

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste, o partidă mare al „tricolorilor”, cu cea mai categorică izbândă din istoria participării la turneele finale! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie, fiind desemnat MVP-ul meciului!!!   Albaiulianul Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos la Euro 2024, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea