Rămâi conectat

Sport

FOTO: atleții de la CSȘ Blaj, remarcați și la finalele Campionatelor Regionale ale copiilor 2 și 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce au obținut rezultate excelente la Cluj-Napoca, la etapa zonală a Campionatelor Naționale de atletism pentru copii 1, sportivii de la CSȘ Blaj au fost în prim-planul Campionatelor Naționale Regionale, finala Regiunii 7, pentru copii 2 și 3 de la Poiana Brașov.

Astfel antrenoarea Ioana Bozdog a avut în competiție trei sportive, la triatlon, obținând următoarele rezultate: Bianca Vâlc – locul întâi, cu 1270 de puncte; Daria Șuteu – locul al doilea, cu 920 de puncte; Daria Oniga – locul patru, cu 890 de puncte, toate originare din Aiud. Premierea a fost făcută de campioana olimpică Paula Ivan.

Menționăm, în acest context și rezultatele înregistrate la copii 1, unde atleții de la CSȘ Blaj, antrenați de Ioana Bozdog, au reușit performanțe de apreciat, calificându-se toți la etapa finală din Capitală: Daria Ioana Mocan – două locuri întâi în probele de 80 de metri și 200 metri, Alexandru Orian – locul doi la 800 metri, Silviu Pojar – locul doi la 300 de metri, David Popa – locul trei la 300 de metri, Sonia Macavei – locul trei la 300 de metri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea