Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Atleta Mihaela Blaga (CSȘ Blaj), medalie de bronz la Naționalele de Juniori 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, la Bacău, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național și Probe Combinate, la atletism, pentru juniori 3, concurs la care Mihaela Blaga (CSȘ Blaj) a reușit să cucerească medalia de bronz în proba de 800 de metri, singura distincție a delegației din Alba.

Rezultatele sunt unele bune. Medalia de bronz obținută de Mihaela Blaga vine să încununeze performanțele obținute de sportivă în sezonul competițional de sală. Deși era cotată cu al 4-lea rezultat în proba de 800 metri, am reușit să punem la punct o tactică prin care a terminat pe a treia treaptă a podiumului. Cel mai mult mă bucură faptul că toți sportivii au încheiat competiția de sală cu «personal best» (n.r. – cel mai bun rezultat personal) ceea ce demonstrează că s-a lucrat corect și s-a progresat treptat, fără salturi spectaculoase, progresele fiind mici dar sigure”, a declarat Cristina Man, antrenor CSȘ Blaj.

Dar iată rezultatele: *Mihaela Blaga: locul trei în proba de 800 metri (rezultatul 2:20.91, PB) și locul opt în proba de 1500 metri (rezultatul 5:06.13); *Andreea Bogdan: locul 12 în proba de 800 metri (rezultatul 2:30.50, PB) și locul opt în proba de 1500 metri (5:16.78); *Alin Vasile Petric: locul cinci în proba de 3000 metri (timpul 10:12.81, PB) și locul 16 în proba de 1500 metri (rezultatul 4:53.38), toți trei pregătiți de Cristina Man.

Au mai fost prezenți Adrian Ioan Hebean (CSȘ Blaj) – în probele de 400 metri și 800 de metri, Florina Alexandra David (CS Unirea Alba Iulia) – locul 16 la 800 metri (antrenor Mihaela Vlas), Antonio Borzaș (CSȘ Blaj, antrenor Ioana Bozdog) – locul 20 la 800 metri.

Următoarele competiții din sezonul de iarnă-primăvară se dispută la Botoșani. Prima dintre acestea are loc duminică, 24 martie, respectiv Campionatul Național de Marș Iarnă (seniori, tineret Under 23, juniori 1, 2 și 3, copii 1), cu competitorii de la CS Unirea Alba Iulia la start. De asemenea, tot la Botoșani, în 30 martie, este programată finala Campionatului Național de Cros juniori 2, juniori 3 și copii 1, unde CSȘ Blaj participă cu 10 sportivi.

[nggallery id=6875]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea