Rămâi conectat

Sport

FOTO: Atleta Mihaela Blaga – bronz la Naționalele de juniori 1! A treia medalie națională din acest an pentru sportiva de la CSȘ Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta Mihaela Blaga, legitimată la CSȘ Blaj, a reușit un rezultat excelent la recentele Campionate Naționale pentru Juniori 1, cucerind o medalie de bronz în proba de 1500 de metri.

Este a treia distincție națională adjudecată în acest an de talentata sportivă din “Mica Romă”, precedentele fiind o medalie de bronz în sală, în proba de 800 metri, juniori 3, respectiv o medalie de argint la cros pentru juniori 3, devenind vicecampioană națională.

Este un rezultat remarcabil, care ne îndreptățește să sperăm în performanțe foarte bune în viitor, Mihaela fiind cu patru ani mai mică decât câștigătoarea probei. Deși nu este proba ei favorită, Mihaela Blaga a dat dovadă de ambiție, revenind extraordinar pe ultima parte a cursei”, a declarat antrenorul Cristina Man, de la CSȘ Blaj (director Silvia Marcu).

La competiția de la Pitești, CSȘ Blaj a participat cu patru sportivi: Mihaela Blaga – în probele de 800 metri și 1500 metri; Adelina Petruța – probele de 3000 metri și 5000 metri; Bogdan Man – probele de 200 metri și 400 de metri; Valentin Hrișca – probele de 200 metri și 400 metri. Reprezentanții CSȘ Blaj mai au parte de două competiții importante în următoarea perioadă, tot la Pitești, Campionatele Naționale de Juniori 2 (28-29 iunie) și Campionatele Naționale de Juniori 3 (7-8 iulie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției. Punctele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea