FOTO: Atleta Mihaela Blaga – bronz la Naționalele de juniori 1! A treia medalie națională din acest an pentru sportiva de la CSȘ Blaj

Atleta Mihaela Blaga, legitimată la CSȘ Blaj, a reușit un rezultat excelent la recentele Campionate Naționale pentru Juniori 1, cucerind o medalie de bronz în proba de 1500 de metri.

Este a treia distincție națională adjudecată în acest an de talentata sportivă din “Mica Romă”, precedentele fiind o medalie de bronz în sală, în proba de 800 metri, juniori 3, respectiv o medalie de argint la cros pentru juniori 3, devenind vicecampioană națională.

Este un rezultat remarcabil, care ne îndreptățește să sperăm în performanțe foarte bune în viitor, Mihaela fiind cu patru ani mai mică decât câștigătoarea probei. Deși nu este proba ei favorită, Mihaela Blaga a dat dovadă de ambiție, revenind extraordinar pe ultima parte a cursei”, a declarat antrenorul Cristina Man, de la CSȘ Blaj (director Silvia Marcu).

La competiția de la Pitești, CSȘ Blaj a participat cu patru sportivi: Mihaela Blaga – în probele de 800 metri și 1500 metri; Adelina Petruța – probele de 3000 metri și 5000 metri; Bogdan Man – probele de 200 metri și 400 de metri; Valentin Hrișca – probele de 200 metri și 400 metri. Reprezentanții CSȘ Blaj mai au parte de două competiții importante în următoarea perioadă, tot la Pitești, Campionatele Naționale de Juniori 2 (28-29 iunie) și Campionatele Naționale de Juniori 3 (7-8 iulie)

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...