Rămâi conectat

Sport

FOTO: ASFC Recea – Industria Galda de Jos 2-1 (2-1) | Elevii lui Paul Ciucă, eşec, la primul meci oficial

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASFC Recea - Industria Galda 19La primul meci oficial disputat în 2016, Industria Galda de Jos n-a reușit un rezultat pozitiv în deplasarea de Maramureș, cu ASFC Recea, pierzând cu 1-2 (1-2), partida contând pentru etapa a doua a returului Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Oaspeții au început prost, au fost conduși cu 2-0 după 25 de minute și deși au avut avantaj numeric o jumătate de repriză nu au reușit decât să reducă scorul prin D. Lupșan.

*Paul Ciucă: „Un duș rece, binevenit”

Așa cum în alte meciuri, noi am impresionat prim ambiție, acum acest lucru a devenit caracteristic altora, când joacă împotriva noastră. Este un duș rece binevenit, dacă am trage învățăminte din el, dacă nu, va rămâne numai o înfrângere. Sunt dezamăgit de modul cum am început, de primele 30 de minute, apoi echipa și-a revenit și a jucat bine„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

*În superioritate timp de 23 de minute!

Gazdele au pornit ca din trombă şi în minutul 23 conduceau cu 2-0, graţie reuşitelor semnate de Chindea (17) – un eurogol şi Mariş (23), reluare din apropiere la o minge respinsă de Căt. Ştef.

Ciotloș (39) este eliminat, amifitrionii rămân în inferioritate numerică,iar în secvențele de prelungiri ale primului mitan, D. Lupșan (45+1) a redus din handicap, marcând cu capul din centrarea lui Cr. Bodea. Actul secund a fost un asalt găldean, însă fără efect pe tabelă.

*Ciolpântă, eliminat la debut

Intrat în teren în minutul 57, Cioplântă a văzut roșu la debut, fiind eliminat în minutul 62, după acumularea a două cartonașe galbene.

Egalitatea numerică s-a restabilit astfel în câmp iar Industria n-a reușit să-și ia revanșa după eșecul din tur, de pe propriul teren.

Paul Ciucă a mizat pe formula: Căt. Ștef – Olar, Haiduc, Al. Man (57, Baghiu), Boancă – F. Morar (57, Cioplântă), P. Medrea, R. Lungu (28, A. Câmpean), Cr. Bodea (80, S. Mureșan) – D. Lupșan, Cernea; rezerve Iancău, Kilin, Vonya.

Etapa viitoare, la Galda va fi un derby, urmând a poposi Unirea Jucu, liderul pentru o zi al seriei.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=1754]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea