Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: AS Unit Alba Iulia – Nitramonia Făgăraş 20-32. Proaspăt înfiinţata echipă de handbal din Alba Iulia a pierdut primul meci

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Proaspăt înfiinţata AS Unit Alba Iulia a pierdut astăzi, de la ora 13.00 primul meci amical împotriva formaţiei Nitramonia Făgăraş cu scorul 32-20, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Echipa antrenată de Sorin Macarie şi Vasile Petric vrea să se înscrie în Divizia B, al treilea eşalon competiţional, fiind a doua grupare din judeţ, de handbal masculin, seniori, după Voinţa Savini Due Sebeş, echipă care promovat în Diviza A.

Antrenorul Sorin Macarie a fost mulţumit de primul meci al elevilor săi chiar dacă a pierdut, iar Făgăraşul a venit fără o parte din titulari „Este o perioadă de pregătire, am fost mulţumit de acest prim joc. Trebuie să ţinem cont de faptul că facem doar 2-3 antrenamente pe săptămână. Vom mai avea săptămâna viitoare un joc, probabil în deplasare, iar obiectivul este promovarea în Divizia A”, a declarat la sfârşitul meciului, Sorin Macarie, antrenorul echipei albaiuliene.

La acest meci au jucat: Cosmin Opruţa, Mihai Munteanu, Răzvan Munteanu – portari; Cristian Drâmbărean, Alin Monorean, Daniel Opriţa, Claudiu Farcaş, Cosmin Potinteu, Robert Theis, Adrian Mareş, Florin Bad, Alexandru Chiriţă, Marius Nistor şi Alexandru Filip, Alexandru Voina. Fotbalistul Mircea Oprea a fost marea absenţă a acestui meci.

[nggallery id=269]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea