Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Anul școlar 2023-2024: Zeci de copii din Sebeș au primit ghiozdane și rechizite, înainte de începerea școlii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Anul școlar 2023-2024: Zeci de copii din Sebeș au primit ghiozdane și rechizite, înainte de începerea școlii

Cu ocazia începutului noului an școlar 2023-2024, Radu Cristian, Președintele Organizației PSD Sebeș, a împărtășit o emoționantă postare pe pagina sa de Facebook.

În cadrul postării, Radu Cristian a evidențiat eforturile depuse de el și colegii din organizație pentru a oferi zeci de ghiozdane copiilor din municipiul Sebeș, subliniind importanța investiției în educația tinerilor.

CITEȘTE ȘI: Mai puțini elevi vor primi de luna viitoare suma forfetară pentru transport, potrivit noii legi a Educației. Sumele vor fi stabilite de consiliile județene

„Împreună cu colegii din Organizația PSD Sebeș, am avut bucuria să pregătim și să oferim zeci de ghiozdane copiilor din municipiul nostru, la început de an școlar.

Mă mândresc cu acești copii minunați și susțin investiția în educația lor, nu doar prin momente de acest gen, ci și prin proiecte pe care le supun atenției Consiliului Local în prezent dar și în viitor.

Dragi copii și părinți, distinse cadre didactice, vă urez mult succes în noul an școlar !,” a declarat Radu Cristian în postare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

23 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până la ora 21.30: Averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

23 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până la ora 21.30: Averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Localitățile vizate ANM a emis marți seara o atenționare cod galben de furtună, valabilă în mai multe localități din Alba, până la ora 21.30. Citește și: Cum va fi vremea până în 19 august […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea