Rămâi conectat

Sport

FOTO: antrenorul Darko Zakoc şi voleibalista Adina Salaoru – cetăţeni de onoare ai Blajului! Distincţiile, decernate în cadrul sărbătorii „Seara Campioanelor” din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Antrenorul Darko Zakoc şi voleibalista Adina Salaoru au devenit cetăţeni de onoare ai municipiului Blaj, distincţiile fiind înmânate în această seară, în Parcul „Avram Iancu”, în cadru festiv, la „Seara Campioanelor”, sărbătoarea echipei de aur a judeţului, Volei Alba Blaj, ce a câştigat eventul naţional în această ediţie, în prezența a aproximativ 2000 de suporteri.

*Surpriza serii!

Cei doi au fost recompensaţi cu titlul onorific de „cetăţean de onoare” al urbei blăjene, de către primarul Gheorghe Rotar, fiind singurii de la Volei Alba Blaj, implicaţi în cucerirea celor trei titluri naţionale consecutive, în anii 2015, 2016, 2017. Antrenorul Darko Zakoc șivoleibalista Adina Salaoru sunt cei mai titrați dintre participanții la performanțele de aur ale Blajului. „Darko Zakoc este cel mai mare antrenor din istoria Blajului. A contribuit la cele mai mai performanțe din istoria sportului blăjean și a voleiului feminin din Transilvania. Darko este un prieten al Blajului, vă multumim pentru tot ce ați făcut, sunt mândru de tot ce ați făcut pentru Blaj„, a spus primarul Gheorghe Rotar, în uralele celor prezenți, după ce a citit hotărârile Consiliului local Blaj.

Distincția este o surpriză și o onoare. Acum 4 ani am venit pentru performanță la Blaj și am reușit-o. Atunci am venit cu emoții, acum sunt între prieteni„, a precizat, de pe scenă, Adina Salaoru, declarată în 2016 cea mai bună jucătoare din România.

Sărbtoarea Volei Alba Blaj 2017 s-a încheiat cu un superb foc de artificii, declanșat pe celebra melodie a trupei „Queen”, dedicată campionilor!

[nggallery id=3870]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea