Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) – medalie de bronz, la seniori, la Campionatul European de powerlifting

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comportare excelentă a delegației României la Campionatul European de Powerlifting ce se desfășoară în aceste zile la Pilsen, în Cehia. Astfel, sportivul Andrei Irimie, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a urcat pe ultima treaptă a podiumului, la seniori, categoria 83 kilograme, în proba de împins din culcat, cu rezultatul 262,5 kilograme ridicate.

În total avem 11 medalii până acum, dintre care 6 sunt obținute de catre sportivi de la CS Unirea Alba Iulia. Sunt foarte mulțumit„, a transmis Ovidiu Pănăzan, conducătorul delegației tricolore și președintele Federației Române de Powerlifting.

Celelalte 5 medalii europene trecute în dreptul clubului din Cetatea Marii Uniri au fost cucerite de Cătălin Buciuman (cat. 74 kilograme) – la tineret (bronz la împins din culcat) și Alexandru Catarambă – la juniori II, categoria +120 kilograme, trei medalii de aur și una de argint.

Alte rezultate au fost obținute de Andrei Cioflică (CS Unirea Alba Iulia) – la categoria 74 kilograme, seniori, locul patru în proba de împins din culcat, cu 190 kilograme ridicate (la 5 kilograme de medalia de bronz); Laurențiu Avram (CS Unirea Alba Iulia) – categoria 83 kilograme, locul opt în proba de împins din culcat (195 kilograme ridicate) – la seniori, și Gheorghe Moise (CS Iron Team Ploiești) – categoria 66 kilograme, seniori, cu locul 4 la genflexiuni și împins din culcat, locul șase la îndreptări și locul cinci la total.

Astăzi va intra în concurs și Daniel Bălăiță (CS Power Galda, cat. 105 kg) – la seniori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Tenismena Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia), pentru al doilea an la Openul Franței | Marți, primul meci din calificări pentru sportiva albaiuliană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tenismena Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia), pentru al doilea an la Openul Franței | Marți, primul meci din calificări pentru sportiva albaiuliană Tenismena Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) va participa pentru al doilea an consecutiv la Openul Franței. Sportiva din Cetatea Marii Uniri va juca în calificările importantului turneu de la Roland Garros, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea