Rămâi conectat

Sport

FOTO: Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia), locul 26 la Campionatul Mondial de atletism, cu SB | Mihaela Acatrinei a abandonat

Dan HENEGAR

Publicat

în

În cursa de 35 kilometri marș din cadrul Campionatului Mondial de atletism din USA, Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia) a terminat pe poziția a 26-a, cu rezultatul 3:01,29, cel mai bun rezultat al sezonului și al doilea său timp din carieră pe respectiva distanță.

Din păcate, colega sa de club, Mihaela Acatrinei, a abandonat, din motive medicale, la prima sa cursă de mondiale din carieră.

Mihaela a abandonat la km 28. I s-a făcut rău, a vomat și cu toate eforturile nu a mai putut termina cursa.  Un rezultat foarte bun pentru Ana, care își îmbunătă’ește pozitia obținută la precedentele mondiale la care a participat, cele de la Berlin din 2018, când s-a clasat pe  locul 34„, a spus antrenorul Gabriel Avram, prezent în delegația Ronâniei la Eugene/Oregon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie în primul amical, 1-0 cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița! Blănaru, gol la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a câștigat, la Simeria, primul amical al verii, 1-0 (1-0) cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, aflată la final de stagiu centralizat. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de experimentatul atacant Ștefan Blănaru, la debut, acesta punctând în minutul 17, la o balon respins de portarul advers, asta după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea