FOTO. Alexandru Turlea de la CSO Cugir, pe podiumul Campionatului Național de Box pentru seniori

Sala sporturilor din Brăila a găzduit recent, finala Campionatului Național de Box, competiție destinată seniorilor,  eveniment la care au luat parte pugiliști reprezentând puternice cluburi și asociații sportive din București (Steaua, alexandru-turlea-cso-cugir03Dinamo, METROREX) Galați, Craiova, Brăila, Satu Mare, Arad ș.a. Secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a fost prezentă la campionat cu sportivul Alexandru Turlea (25 de ani), pregătit de cunoscutul antrenor Gigi Constantin.

Printr-o prestație bună, el a reușit la categoria 52 kg să obțină în semifinală un rezultat frumos, (locul III ), pierzând la puncte în fața campionului en titre Marius Hondariu de la METROREX București.

ELIT

A fost un meci plin de spectacol în care Alexandru Turlea a arătat tot cea ce a învățat. Sunt mulțumit de evoluția elevului meu, cred în valoarea lui și îmi pare rău că nu a avut mai multe jocuri la activ. Nici măcar la antrenamente, nu are partener de joc la categoria lui. Poate că și asta a influențat rezultatul meciului”, ne-a declarat antrenorul Gigi Constantin. El nu a uitat să reamintească faptul că, Turlea, a fost medaliat în 2014, cu locul II la Cupa României și tot în același an s-a clasat pe locul III la Campionatul Național de Box. După cum ne-a mărturisit antrenorul, Alexandru lucrează pe o mașină cu comanda numerică, la o firmă situată în  Parcul Industrial Cugir unde este apreciat ca un foarte bun specialist. (C.P.)

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...