Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Alegeri la PDL Alba Iulia. Paul Voicu a câştigat un nou mandat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizaţia Partidului Democrat Liberal Alba Iulia şi-a ales noul Birou Permanent Local, în această după-masă, la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Alegerile s-au desfăşurat fără probleme, Paul Voicu rămânând în „fruntea” PDL Alba Iulia, fiind ales cu 175 de voturi pentru şi 2 voturi împotrivă. Se pare că viceprimarul cu 4 mandate în Alba Iulia, Paul Voicu a rămas la fel de îndrăgit de colegii de partid în ciuda perioadei de criză prin care a trecut România.

În Biroul Permanent Municipal PDL Alba Iulia au mai fost aleși prim-vicepreședinții Cornel Sandu şi Dan Şuleac, secretarul general Raul Tudorașcu, secretarii generali adjuncți Boris Ravineală și Daniela Secară și trezorierul Marius Cătană. Vicepreședinți au fost aleşi prin vot Nicolae Albu, Marius Anghel, Dan Opruța, Rodica Andronescu, Horea Bărdaș, Ioan Bogățan, Constantin Inel și Renuț Cristina. Noii secretari executivi: Alexandra Cârstoiu, Iancu Adrian, Iulius Domuța, Scambloschi George, Marius Presecan, Sergiu Negrea, Monica Damian și Laurențiu Blaga.

Consilierul local Popa Pavel, care deţine funcţia de consilier local din 1965 a fost propus de Horea Bărdaş pentru o funcţie onorifică, cea de membru de onoare al Biroului Permanent Municipal Alba Iulia al PDL.

[nggallery id=233]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea