Rămâi conectat

Sport

FOTO: albaiulianul Călin Cristea, la Oțelul Galați, în Liga a 3-a, până la vară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Călin Cristea, fotbalist lansat de gruparea din Cetatea Marii Uniri, a semnat recent cu Oțelul Galați, echipă ce activează în Seria 1 a Ligii a 3-a, contractul fiind valabil până la vară, cu posibilitatea prelungirii în cazul atingerii obiectivelor.

Echipa suporterilor gălățeni se clasează pe locul secund al ierarhiei seriei respective, la 3 puncte de liderul Gloria Buzău, echipa contracandidată la promovarea în eșalonul secund. O traiectorie sinuoasă în ultimele luni pentru mijlocașul ex-unirist, în condițiile în care în vară a promovat în Liga 1 cu Dunărea Călărași (20 de partide și două goluri înscrise în ediția anterioară). A ajuns apoi la ACS Energeticianul, în Liga a 2-a, despărțindu-se după încheierea primei părți a sezonului de gruparea ce activează la Petroșani. Călin Cristea și-a reziliat contractul cu Energeticianul, ce schimbă masiv liniile în această perioadă, despărțindu-se de 13 jucători, un alt coleg de al său de la Energeticianul, mijlocașul C. Neagu ajungând la reunirea Oțelului.

Fotbalistul ce va împlini 31 de ani în luna mai a mai jucat la Unirea Alba Iulia (cu care a promovat în 2009 în Liga 1), CS Zlatna, Metalul Aiud, Pandurii Tg. Jiu (din 2011), FC Brașov, Othellos Athienou (Cipru), Racing Beirut (Liban), CSM Rm. Vîlcea și Dunărea Călărași. Exceptând o perioadă petrecută în “alb-negru” în Liga a 5-a, în 2015, Călin Cristea nu a mai evoluat în Liga a 3-a, din campionatul 2004-2005, în care Metalul Aiud era “satelitul” Unirii Alba Iulia, ce activa în Divizia A.

Liber de contract, Călin Cristea a mai fost curtat în această perioadă de AFC Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir și Turris Oltul Turnu Măgurele, toate trei echipele activând în Liga a 3-a

foto: Oțelul Galați, site-ul oficial


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea