Rămâi conectat

Sport

FOTO: Albaiulianul Beniamin Tămaş, marele câştigător al Turului Clujului la ciclism

Dan HENEGAR

Publicat

în

Recent s-a disputat Turul Clujului la ciclism, competiţie la care albaiulianul Beniamin Tămaş a reuşit rezultate extraordinare. Beniamin Tamas Bicheru Cycling Alba Iulia 1

Albaiulianul în vârstă de 25 de ani, legitimat la clubul Bicheru Cycling Alba Iulia a câştigat toate probele la categoria sa, 19 – 40 ani, clasându-se pe locul întâi în clasamentul general.

Acesta nu este primul tur la care participa Beniamin Tămaş competiţiile din această toamnă anunţându-se extrem de atractive. Tămaş a mai luat startul în acest an la întreceri importante la Sinaia, Păltiniş (locul 14) sau Lugoj (locul 4).
Practicarea acestui sport este mai mult o plăcere în cazul meu. Ciclismul reprezintă un sport frumos, care te obligă în orice moment să ai putere şi să fii pregătit”, a povestit concurentul din Cetatea Marii Uniri.

Următoarea cursă este programată pentru 12 septembrie la Mamut Bike Race Alba Iulia, după care urmează Campionatele Naţionale de Amatori, 19 – 20 septembrie.

Sportul pe două roţi este marea lui pasiune, iar bicicletele, fie ele de sărituri, de coborâre sau de oraş, nu mai au niciun secret pentru pasionatul albaiulian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea