FOTO: Albaiulianca Delia Rusu, prezentă la Conferința Internațională de Meloterapie de la Brașov. Ea este acreditată ca tehnician specialist în diagnosticare medicală prin analiza amprentei vocale de către „Institutul Sound Health” din SUA

Delia Rusu, singurul meloterapeut din Alba, a participat la sfârșitul săptămânii trecute la ediția a V-a a Conferinței Internaționale de Meloterapie de la Brașov.

În perioada  15-17 noiembrie 2019,  la sediul Universității Transilvania din Brașov a avut loc a V-a ediție a Conferinței Internaționale de Meloterapie. Albaiulianca Delia Rusu a participat la această conferință cu tema „Nervul Vag în Meloterapie”.

ELIT

Delia Rusu este singurul meloterapeut din Alba care a terminat Masterul în Meloterapie și este acreditată ca tehnician specialist în diagnosticare medicală prin analiza amprentei vocale, de către „Institutul Sound Health” din SUA.

În conferința din acest an ea a prezentat rezultatele cercetării știintifice și a practicii sale din ultimii ani în direcția regenerării și echilibrării hormonale prin sunet. Cercetările au inclus peste 400 de femei din 18 orașe din România (printre care și Alba Iulia), cu o rată de succes de 98 %.

Albaiulianca aduce în atenția specialiștilor în domeniu, metodele revoluționare ale lui Dorin Achim în meloterapie prin care trupul femeilor de orice vârsta este ajutat să revină la starea normală de sănătate cu ajutorul unor frecvențe sonore muzicale etalon.

Prezentarea ei a fost un succes în rândul specialiștilor atât din țară cât și din străinatate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...