Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO: Albaiulianca Delia Rusu, prezentă la Conferința Internațională de Meloterapie de la Brașov. Ea este acreditată ca tehnician specialist în diagnosticare medicală prin analiza amprentei vocale de către „Institutul Sound Health” din SUA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Delia Rusu, singurul meloterapeut din Alba, a participat la sfârșitul săptămânii trecute la ediția a V-a a Conferinței Internaționale de Meloterapie de la Brașov.

În perioada  15-17 noiembrie 2019,  la sediul Universității Transilvania din Brașov a avut loc a V-a ediție a Conferinței Internaționale de Meloterapie. Albaiulianca Delia Rusu a participat la această conferință cu tema „Nervul Vag în Meloterapie”.

Delia Rusu este singurul meloterapeut din Alba care a terminat Masterul în Meloterapie și este acreditată ca tehnician specialist în diagnosticare medicală prin analiza amprentei vocale, de către „Institutul Sound Health” din SUA.

În conferința din acest an ea a prezentat rezultatele cercetării știintifice și a practicii sale din ultimii ani în direcția regenerării și echilibrării hormonale prin sunet. Cercetările au inclus peste 400 de femei din 18 orașe din România (printre care și Alba Iulia), cu o rată de succes de 98 %.

Albaiulianca aduce în atenția specialiștilor în domeniu, metodele revoluționare ale lui Dorin Achim în meloterapie prin care trupul femeilor de orice vârsta este ajutat să revină la starea normală de sănătate cu ajutorul unor frecvențe sonore muzicale etalon.

Prezentarea ei a fost un succes în rândul specialiștilor atât din țară cât și din străinatate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea