FOTO: Albaiulianca Bianca Molnar – penultima în proba de marş la Campionatele Europene de juniori din Suedia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mărşăluitoarea Bianca Molnar (dublă legitimare LPS Alba Iulia şi CS Unirea Alba Iulia) a avut oBianca Molnar CS Unirea Alba Iulia 3 comportare modestă la Campionatele Europene de juniori 1 din Suedia, clasându-se pe poziţia a 24-a (penultima), în cursa de 10.000 de metri marş pe pistă, din localitatea Eskilstuna. Albaiulianca în vârstă de 19 ani a întregistrat astăzi rezultatul de 51:35.08, unul dezamăgitor într-o cursă în care s-a stabilit un nou record mondial şi alte 15 recorduri personale.

*Antrenorul Gabriel Avram, dezamăgit

Antrenorul Gabriel Avram s-a arătat dezamăgit de evoluţia elevei sale la aceste Campionate Europene, în condiţiile în care cel mai bun rezultat personal este de 49.06, 42 iar în acest sezon a reuşit un timp de 50:36,31.
Este foarte modest rezultatul şi sunt total dezamăgit de această clasare. O surpriză neplăcută, mă aşteptam o poziţionare mult mai bună. Mă aşteptam la mult mai mult. A scos un timp mai slab cu două minute şi jumătate comparativ cu acum un an, la Campionatele Mondiale, mult sub posibilităţile ei”, a declarat antrenorul Gabriel Avram.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Bianca Molnar CS Unirea Alba Iulia 2Citeşte şi: FOTO: Albaiulianca Bianca Molnar – locul 18 la Cupa Europei la marş

*Bianca Molnar: „Voi merge mai departe”

Ma declar multumita de tot ceea ce am realizat pana acum, deoarece pot sa muncesc un an pentru o competitie internationala, iar la momentul respectiv sa nu am dispozitia necesara pentru a realiza un PB, indiferent ca am dezamagit antrenorul sau persoanele care au crezut in mine, voi merge mai departe! Iubesc ceea ce fac si niciodata nu o sa renunt, o sa lupt in continuare!„, a fost mesajul postat pe o reţea de socializare de atşeta albaiuliană.

*Record mondial

Pe primele trei locuri s-au clasat sportive din Rusia, locul întâi fiind ocupat de Klavdiya Afanasyeva, care cu timpul de 43:36.88 a stabilit un nou record mondial. Compatrioatele sale Olga Shargina (44:01.08) şi Mariya Losinova (44:07.44) au terminat pe locurile doi şi trei. Cursa a fost terminată de 25 din cele 26 de atlete înscrise, fiind întregistrate 15 recorduri personale
În 2015, Bianca Molnar a fost Campioană Naţională la juniori 1, a cucerit medalia de bronz la Balcaniada de la Ayvalik-Balikesir (Turcia) şi s-a clasat pe locul al 18-lea la Cupa Europei de marş de la Murcia (Spania)

Dan HENEGAR