Rămâi conectat

Sport

FOTO: Albaiulianca Bianca Molnar – locul 18 la Cupa Europei la marş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A 11-a ediţie a Cupei Europei la marş s-a desfăşurat la Murcia, în Spania, la importanta competiţie atletică fiind prezentă şi Bianca Molnar (legitimată la LPS Alba Iulia şi CS Unirea Alba Iulia). Bianca Molnar Cupa Europei2

Sportiva din Cetatea Marii Uniri a terminat pe poziţia a 18-a în cursa junioarelor, pe distanţa de 10 kilometri, rezultatul întregistrat fiind 52 de minute.A fost o cursă extrem de dificilă, foarte solicitantă, programată după-amiaza. Căldura a influenţat rezultatele înregistrate de majoritatea participanţilor”, a declarat antrenorul Gabriel Avram, care şi-a însoţit eleva la întrecerea din Spania.

În anul 2015, Bianca Molnar a devenit campioană naţională la junioare 1, cucerind totodată medalia de bronz la Campionatele Balcanice de marş în Turcia (la Ayvalik-Balikesir). Albaiulianca va împlini 19 ani în 7 iulie, a fost prezentă anul trecut la Campionatele Mondiale de atletism din SUA (locul 22, cu un nou record personal) şi a realizat baremul de calificare la Campionatele Europene de vară la juniori 1 (la Eskilstuna, Suedia, 15-19 iulie). “A fost o cursă grea, dar am reuşit să termin toţi cei 10 km, am tras de mine până la epuizare”, a menţionat Bianca Molnar.

Întrecerile din cadrul Cupei Europei de marș au însemnat pentru doi atleţi din România, Marius Cocioran (locul 11 la seniori, pe distanţa de 50 de kilometri) şi Claudia Ştef (locul 26 la senioare, pe distanţa de 20 de kilometri) obţinerea biletelor pentru Olimpiada de la Rio din 2016, prin îndeplinirea baremului de calificare la competiţia din Brazilia.

Foto: Race Walk Pictures

[nggallery id=496]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea