Rămâi conectat

Sport

FOTO: Albaiulianca Andreea Fleșer, convocată la reprezentativa României Under 20 pentru Europene | Constanță sub tricolor pentru baschetbalista din Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andreea Fleșer, baschetbalista originară din Cetatea Marii Uniri, s-a bucurat de o veste extraordinară, fiind convocată la echipa națională a României Under 20, în vederea participării la Campionatul European din Kosovo.

Albaiulianca ce evoluează pe postul de coordonator de joc este o prezență constantă în “tricolor” în ultimi patru ani, în care a strâns prezențe la loturile naționale, de la echipa reprezentativă 3×3 a României (2017) și până la Campionatele Europene Under 20, de la Oradea, de anul trecut, unde România a disputat finala mică. Formată de Nicușor Marcu la LPS Alba Iulia, Andreea Fleșer a evoluat două sezoane la CSU Alba Iulia, pentru ca vara trecută, după desființarea echipei, să ajungă la Phoenix Constanța, tot pe prima scenă. “Mă bucur enorm că am această oportunitate de a juca pentru România și am fost convocată și în acest an la echipa națională. Vreau, în acest context, să mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit la formarea mea ca jucătoare”, ne-a declarat Andreea Fleșer.

Pe lângă baschetbalista din Alba Iulia, Phoenix Știința Constanța mai are alte două jucătoare, Teodora Armanu și Adelina Duță, la lotul național Under 20 al României pentru primul stagiu de pregătire centralizată de la Târgoviște, din perioada 7-19 iulie. Urmează jocuri de verificare cu Israel (19-22 iulie), al doilea cantonament (22-26 iulie), alte partide amicale, în Bulgaria (26-28 iulie), revenirea lângă Turnul Chindiei, iar la 1 august se va pleca la Campionatul European Under 20 de la Kosovo. “Este o onoare și o mândrie pentru baschetul din Alba Iulia care are o reprezentantă la nivelul reprezentativei Under 20”, a spus antrenorul Nicușor Marcu, cel care a contribuit la formarea Andreei Fleșer ca jucătoare, la LPS Alba Iulia, promovându-o ulterior la echipa de senioare a CSU Alba Iulia.

[nggallery id=7302]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea