Rămâi conectat

Sport

FOTO: Aiudenii Ponoran şi L. Szabo activează în Irlanda, la Real Transilvania FC Dublin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi fotbalişti orPonoran Real Transilvania 1iginari din Aiud, mijlocaşul Adrian Ponoran şi portarul Laszlo Szabo activează în Irlanda, la o echipă românească, Real Transilvania FC Dublin, înscrisă în Premier B.

Ponoran are la activ un an şi jumătate la formaţia respectivă, iar goalkeeperul doar din toamna trecută, înainte de a pleca în Irlanda cei doi fiind componenţi ai echipei Olimpia Aiud, Liga a IV-a Alba.

Ponoran (26 de ani) a jucat la Metalul Aiud, Europa Alba Iulia, iar în anul 2012 a fost testat de Pandurii Tg. Jiu.

Szabo (23 de ani) a mai activat la FC Lopandea Nouă, Arieşul Turda şi Industria Galda, mai având contract cu Olimpia Aiud până la mijlocul acestui an, 30 iunie 2016.

Zilele trecute, oficialii de la Olimpia au fost contactaţi de către reprezentanţii FRF, care au solicitat lămuriri despre situaţia contractuală a celor doi fotbalişti aiudeni, intraţi probabil în atenţia altor cluburi din Irlanda.

În cazul în care Federaţia Irlandeză va solicita „cărţile verzi” (documentele internaţionale de transfer) pentru Ad. Ponoran şi L. Szabo, Olimpia Aiud nu va avea pretenţii financiare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea