Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Viitorul Sântimbru 2-0 (1-0) | Bombă pe „Cetate”, Dup a adus prima victorie pentru „alb-negrii”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Supriză uriașă pe „Cetate”, unde ViitoruUnirea Alba Iulia - Viitorul Santimbru 21l Sântimbru a suferit primul eșec stagional, scor 0-2 (0-1), în fața merituoasei AFC Unirea 1924 Alba Iulia, aflată la prima victorie în acest sezon. Talentatul Denis Dup (8) și Joldeș (55) au punctat pentru o victorie mare!

*Marcel Rusu: „Am dominat tactic”

Era cazul să vină și prima victorie, chiar dacă împotriva unui adversar bine cotat. Se anunța un meci dificil, dar noi l-am domina din punct de vedere tactic. Băieții merită toate felicitările pentru modul cum muncesc„, a precizat Marcel Rusu. „O primă victorie în acest campionat, una care o așteptam. Pentru noi campionatul abia pe 7 septembrie, odată cu încheierea perioadei de transferări, când au rămas doar cu gândul la Unirea”, a spus și Mihai Dăscălescu.

*Dan Comșa: „Suntem pe o pantă descendentă”

Era momentul să ne revenim, să ajungem cu picioarele pe pământ. Suntem pe o pantă descendentă, lucru văzut și în partida cu Gaz Metan Valea Lungă. La 0-0 am ratat trei ocazii singur cu portarul. Unirea ne-a predat o lecție de pragmatism, așa am făcut-o noi cu Mureșul Vințu”, a precizat Dan Comșa, antrenorul oaspeților.

*Unii cu ocaziile, alții cu golul

Uniriștii, „săraci și goi” au demonstrat iarăși că merită o soartă mai bună, învingând o pretendentă la promovare, ce a poposit pe „Cetate” cu gândul la cele trei puncte, punându-și numai problema diferenței de scor!

*Dup, gol și pasă decisivă

Marea favorită a jocului, Viitorul Sântimbru a ratat câteva ocazii excelente în primul mitan, însă golul a fost înscris de Dup (8), scăpat singur la o fază în care oaspeții au cerut ofsaid. La reluare, același Dup a driblat tot ce a întâlnit în cale și l-a servit ideal pe Joldeș (55), pentru al doilea gol al „alb-negrilor”

În celălalt joc: Olimpia Aiud – Cuprirom Abrud 7-0 (2-0): I. Marian (14), A. Bălan (29, 72), Ciubucă (64, 83), Horvat (67), Felindean (75) Scorul campionatului de până în prezent, aiudenii la prima victorie internă. Moții sunt cu „lanterna roșie”, fără punct sau gol marcat și 22 de goluri primite!

[nggallery id=1008]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea