Rămâi conectat

Sport

FOTO, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Şurianu Sebeş 1-1 (0-0) | Pas greșit pe „Cetate” pentru echipa lui Mihai Manea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia - Surianu Sebes 44Șurianu Sebeș a pierdut două puncte prețioase în cursa promovării în Liga a 3-a, după remiza de pe „Cetate”, scorul fiind deschis de golgheterul Val. Drăgan (85, din penalty, după un fault asupra lui P. Muntean).  Onacă (88) a restabilit egalitatea cu șut de la marginea careului! În etapa a 23-a a Ligii a IV-a, pe „Cetate”, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Şurianu Sebeş 1-1  (0-0), o surpriză a rundei.

Viitorul Sântimbru se păstrează pe prima poziție, după victoria externă cu Olimpia Aiud, gol Pisoiu (69)

Este al doilea joc din acest campionat ]n care Mihai Manea se împiedică de fosta sa echipă, după ce în tur a fost învins 2-0, pe când pregătea Mureșul Vințu. Candidata la promovare a controlat primele 45 de minute, dar a scăzut tempoul în actul secund. Totuși, o mare ocazie de a parafa victoria a fost semnată de Lăcătuș (81) – cap din 7 metri parat de Cătălin Suciu, internaționalul de juniori. Deși era credidată drept favorită trupa din „Arini” a plecat dezamăgită de pe „Cetate”

*Mihai Manea: „Echipele care-și doresc mai mult își ating scopurile”

Și noi și adversarii am ratat bune ocazii, iar în anumite momente ale jocului ne-a lipsit prospețimea în gândire. Echipele care își doresc mai mult își ating scopurile. Nu e pierdută lupta pentru promovare, în condițiile în care noi venim de pe locul 4 și ne propunem să câștigăm fiecare meci„, a declarat Mihai Manea.

*Mihai Dăscălescu: „Șurianu, cea mai bună echipă din campionat, Unirea își va apăra corect șansele”

Am întâlnit cea mai bună echipă a seriei, într-un meci peste nivelul Ligii a 3-a. Cătălin Suciu ne-a menținut în viață prin intervențiile sale. Unirea Alba Iulia își va apăra șansele pe teren, indiferent de adversar„, a precizat Mihai Dăscălescu.

*Șurianu a solicitat un penalty la Val. Drăgan

Cea mai controversată fază a jocului s-a produs în minutul 61, când Vali Drăgan a sărit la cap cu un fundaș unirist, iar vizitatorii au solicitat pe un ton vehement lovitură de pedeapsă!

*Portarii în prim plan, Unirea ocazii mari în actul secund

Un meci peste nivelul eșalonului, dominat teritorial de Șurianu, în primul mitan, însă și „alb-negrii” și-au arătat colții. Portarii Cătălin Suciu și Dragoș Pop și-a făcut datoria în repetate rânduri. Amfitrionii au stat la cutie, dar în actul secund și-au trecut în cont marile oportunități prin Joldeș: 55 – bară din corner și mai ales 73 – reluare afară din careul mic, când poarta era goală.

*Scandal cu Nemeș (ii) la meciul Mureșul Vințu – Cuprirom Abrud!

Oficialii de la Șurianu Sebeș vor să reacționeze după cele petrecute ieri la jocul Mureșul Vințu – Cuprirom Abrud și să sesizeze AJF Alba. La respectivul meci, în distribuția oaspeților au evoluat Cătălin Nemeș (aflat în stare de suspendare) și… Dan Nemeș (pe fals) – fotbalist care nu mai are drept de joc în această ediție în care a jucat la două echipe în tur, Performanța Ighiu și Mureșul Vințu. Deci practic, Dan Nemeș a evoluat incorect împotriva echipei unde a fost legitimat ultima dată…

[nggallery id=2010]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea