Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Mureşul Vinţu de Jos 2-0 (1-0) | Uriașă surpriză: dublă Joldeș și echipa lui Mihai Manea răpusă în confruntarea ambiţiilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AFC Unirea Alba Iulia - Muresul Vint 2AFC Unirea 1924 Alba Iulia a furnizat o uriașă surpriză, învingând Mureşul Vinţu de Jos, scor 2-0 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a Ligii a IV-a Alba, meciul disputându-se pe terenul secund al stadionului „Cetate”.

A treia victorie consecutivă pentru echipa albaiuliană, fără gol primit, rezultatul convenind de minune liderului Viitorul Sântimbru, ajutat indirect de acest eșec al contracandidatei.

Uniristul Joldeș s-a dovedit eroul partidei, cu o dublă marcată în minutele 45 (lob peste V. Ignat, din 10 metri) și 59 (șut violent de la 25 de metri, un eurogol).

*Mihai Dăscălescu: „Cel mai bun joc al nostru, împotriva unei echipe cu cel mai bun lot din serie”

Am realizat cel mai bun joc al nostru împotriva unei echipe care dispune de cel mai bun lot din serie. Dedicăm succesul unui mare unirist, Nicolae Pușcaș, dar și antrenorului Gicu Domșa, ambii dispăruți prematur dintre noi„, a dezvăluit Mihai Dăscălescu.

*Mihai Manea: „Nu avem situație materială să ne batem pentru primele locuri”

Nu avem situația materială necesară să ne batem pentru primele locuri. Am pierdut un joc, în care a contat foarte mult lipsa jucătorilor importanți„, a declarat Mihai Manea.

Acesta s-a ridicat în puține rânduri de pe banca tehnică în timpul meciului, surse apropiate clubului susținând că din pricina problemelor financiare, fotbaliștii pot să participe la antrenamente, din luna noiembrie, în mod benevol.

 

Vințenii nu s-au regăsit în acest duel al orgoliilor (în vară antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă, împreună cu câțiva jucători aflându-se câteva zile în curtea Unirii), tânăra echipă a gazdelor fiind mult mai periculoasă, Unirea mai lovind bara în minutul 21 prin Iacșa.

*Hârciagă eliminat!

În premieră adversar al echipei „alb-negrilor”, antrenorul Mihai Manea a strâns până la acest joc o serie invincibilă de 8 jocuri pe banca Mureşului Vinţ, răstimp în care a bifat 6 victorii şi două remize. În minutul 67, Hârciagă (Mureșul) a fost eliminat, pentru cumul de avertismente.

Fără trei piese importante, mijlocaşii Javla, A. Ianc şi M. Cristea, vizitatorii au suferit o înfrângere ce doare, șansele de promovare periclitându-se în mod foarte serios. La startul meciului, n-a existat acel moment de reculegere în memoria antrenorului Gicu Domșa!

[nggallery id=1202]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea