Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Dalia Sport Daia Română 3-5 (0-2), în etapa a 7-a a Ligii a IV-a | Meci încins și nervi pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia - Dalia Sport Daia Romana 105AFC Unirea 1924 Alba Iulia a pierdut acasă cu Dalia Sport Daia Română, scor 3-5 (0-2), pe „Cetate”, în cadrul etapei a 7-a a Ligii a IV-a, antrenorul Ştefan Fogoroşi fiind în postura de oponent al echipei la care a activat în Liga 1.

În celelalte partide:

Rapid Teiuș – Cuprirom Abrud 2-1 (1-1): R. Muntean (23), C. Stan (80, autogol)/ Miheț (35). Debut cu dreptul pentru Radu Andone.

Gaz Metan Valea Lungă – Șurianu Sebeș 1-4 (0-2): Ad. Bulugea (78)/ Val. Drăgan (5, 48), Ad. Lăcătuș (12), Diaconu (52).

Golgheterul Val. Drăgan a ajuns la cota „8”, iar Șurianu a urcat pe locul secund.

Viitorul Spicul Daia Română – CIL Blaj 4-1 (1-1): G. Scheau (27), A. Cibu (52), V. Bişboacă (73), F. Schiau (90+1)/ Sorcoiu (18, penalty).

Cel mai clar succes stagional al nou-promovatei

ASC Pianu – Energia Săsciori 3-0 (2-0): Stelea (21), Sîrbu (42), Grecu (89).

Prima victorie internă a pienarilor, al treilea eşec la rând al Energiei.

*Dăscălescu: „Am pierdut 8 puncte din pricina arbitrilor!”

La scorul de 3-2, acela este penalty??? Noi suntem Unirea, nu cerem să fim ajutați, dar trebuie să fim respectați! Anul acesta clasamentul este decis de arbitraje. Am pierdut 8 puncte din cauza erorilor de arbitraj. Adversarii n-au ajuns la poartă în prima Unirea Alba Iulia - Dalia Sport Daia Romana 30repriză, când au înscris de două ori după gafele noastre. Băieții merită felicitări pentru revenirea de senzație, dar am pierdut din pricina arbitrajului„, a comentat extrem de nervos Mihai Dăscălescu.

*Fogoroși: „Când marchezi 5 goluri, e imposibil să nu câștigi”

Trecut de la extaz la agonie și apoi iar la fericire, Ștefan Fogoroși nu și-a ascuns satisfacția după victoria de pe arena albaiuliană. „Când marchezi de 5 ori în deplasare, e imposibil să nu câștigi. Unirea este o echipă foarte bună, ne-a pus probleme, dar îi lipsește experiența. Unirea Alba Iulia - Dalia Sport Daia Romana 56Este bine că am învins, dar la începutul actului secund, am avut un moment de relaxare, care putea să ne coste”, a menționat Ștefan Fogoroși.

*Revenire de senzație

Conduși cu 2-0 la pauză, uniriștii au remontat și au ajuns în avantaj grație golurilor marcate de Dup (46), Schiau (56), S. Iacșa (69)

*Penalty contestat

Sergiu Popa a acordat un penaly îndelung contestat de gazde, ce a fost transformat de Cocoară. Deaconu, într-un final încins,, în minutul 89 a dat lovitura, aducând victoria Daliei, după un meci spectaculos și pigmentat cu răsturnări de situații și mulți nervi. Iar ex-uniristul Contor a marcat golul 5, cu un șut de senzație în minutul 90+4.

Anterior fazei de penalty, Gheorghe Stoia, președintele Daliei a fost trimis în tribune pentru proteste, la o altă fază la care au solicitat penalty.

*Brânză a lovit decisiv

Dăienii, bine așezați în teren de meticulosul Ștefan Fogoroși au dominat prima repriză, când au punctat în două rânduri, prin Brânză (27) – după o ezitare a portarului Căt. Ștef și două minute mai târziu când Ad. Matei a intervenit neinspirat și și-a introdus balonul în propria poartă. La fel ca anul trecut, cu FC Micești, în Cupa României, cu FC Micești, Ștefan Fogoroși dă lovitura pe „Cetate”, împotriva fostei sale echipe.

[nggallery id=1076]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea