Ziarul Unirea

FOTO: Adrian Teban rămâne preşedintele PNL Cugir pe următorii patru ani, fiind secondat de 5 vicepreşedinţi

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Ieri, 315 liberali cugireni s-au reunit la Casa de Cultură a oraşului pentru a decide forul de conducere al organizaţiei locale pentru următorii patru ani. Adrian Teban a fost reinvestit în funcţia de preşedinte cu votul a 276 de membri, în timp ce pentru birou au fost 312 voturi valabil exprimate.

Funcţiile de vicepreşedinţi ai PNL Cugir au revenit următorilor candidaţi: Mihai Nicuşor, Călin Furdui, Rodica Florea, Dan Cherecheş, Alin Valasă, care au obţinut fiecare peste 200 de voturi. În continuare, ca urmare a sufragiului obţinut, Biroul Politic al PNL Cugir va fi format din: Silviu Samoilescu, Emil Muntean, Romulus Micu, Claudiu Mărginean Bota, Ovidiu Ciucur, Cristian Simu, Cristian Uritescu, Rafael Popescu, Tatiana Petric, Mircea Ţârlea (membri); Ioan Ferchian, Grațian Duma, Iulian Ştefan, Mariana Pereanu, Milutin Laslău (membri supleanți). Conform statutului, din oficiu intră în componenţa biroului preşedintele TNL Cugir, Marius Jibotean.

ELIT

La Adunarea Generală a PNL Cugir au participat preşedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, care a fost şi preşedinte de şedinţă, vicepreşedinţi – senatorul Dan Simedru, Simion Creţu, Florin Roman şi alţi reprezentanţi ai organizaţiei judeţene.

Adrian Teban şi-a exprimat încrederea că “viitoarea conducere va pune în practică toate angajamentele electorale pe care partidul şi le-a asumat în campanie şi mă gândesc în primul rând la cele trei mari proiecte cu care ne-am prezentat în faţa oamenilor: crearea unui parc industrial, modernizarea spitalului şi dezvoltarea infrastructurii locale” .

Pe ordinea de zi a conferinţei s-a aflat dezbaterea şi aprobarea Raportului de activitate a Biroului Organizaţiei PNL Cugir, în care a fost prezentat un bilanţ al activităţilor filialei cugirene din anul 2009 până în prezent, precum şi raportul financiar contabil.

 

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

marginean 23 martie 2013 at 18:27

sa traiasca realesul!!! teban reales precum ceqausescu !! despre fraudarea alegerilor de oamenii lui teban nu scrie nimeni nimic? rusine pt partidu lu peste!!

Ana 23 martie 2013 at 18:39

Sa le fie rusine celor care au comandat SMS-uri ca sa nu-l alegem pe dl Nicusor Un adevarat politician mai bun ca tebanii si atanasii la un loc.Rusine!!!

gligor 23 martie 2013 at 18:55

Teban a fost singur,dar de ce atata ambitie sa ne rupa in doua dl Teban? E pacat de noi se ne urâm unii palţii. Pacat!

ovidiu 23 martie 2013 at 20:03

acea ana sa sti si tu si alti ca al vostru nicusor si cu toata clica lui din partid au dus fabrica de arme la SALARI FFF MICI SI LA DEZASTRU IN CARE II ACUMW si mai au tupeul sa vina sa ne ceara voturile sa le fie rusine .BAFTA ADRIAN IN NOUL MANDAT.

MISCAREA LEGIONARA 25 martie 2013 at 13:14

SERIOS ????? BAI,CIND ERA PD-ul,IA-TI INJURAT,ACUM NICI ASTIA NU-S BUNI,…DAR CINE-S BUNI ? DAR,SA VA FALIMENTEZE,…SA VA DEA,IN SOMAJ,…CA ATUNCI,CIND MAI MERGETI,LA ALEGERI PARLAMENTARE,SAU DE CARE,O FII ELE…SA CASCATI OCHII,CIT CEPELE…PE CINE ALEGETI,SA VA CONDUCA,…URBEA,JUDETUL,TARA…!!! CIT DESPRE EDIL,…BRAVO BAIETE,..I-AI PUS LA COLT,PE VECHEA GARDA,…AZI MAINE,POATE-I EXCLUZI DIN PARTID !!! CE SA-I FACI,…MINZUL TINAR,NEOBISNUIT LA INCEPUT CU HAMURILE,…INSA PE PARCURS,…MINZUL A TRECUT,SUS PE CAPRA SI VIZITII,…LA TRAS CARUTA !!! DA PE TOT EDILUUUU,PUNE BIRURI PE EI,…SA SE INVETE MINTE,MASA DE MANEVRA,…SA LE IASA PE OCHI,…NUMAI PRIMARI VINERENI SI CU „FACULTATI TEOLOJECEEE”…!!!

Seby 23 martie 2013 at 20:15

Era culmea,a canditat singur si sa fi iesit pe locul 2! in schimb vicepresedinti avem har domnului! Cu fata bisericeasca murim in orasul asta…ne meritam soarta!

Comentariile sunt oprite