Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Acțiune de amploare a polițiștilor din Alba: AMENZI de peste 40.000 de lei, 8 șoferi rămăși fără permis și mai multe dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Acțiune de amploare a polițiștilor din Alba: AMENZI de peste 40.000 de lei, 8 șoferi rămăși fără permis și mai multe dosare penale

Polițiștii și jandarmii din județul Alba sunt la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru prevenirea și combaterea faptelor săvârșite cu violență, precum și consumului de alcool și droguri.

Astfel, ieri, 30 iunie 2023, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu 71 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi “Avram Iancu” Alba au organizat acțiuni, în sistem integrat, pe raza întregului județ, care au avut ca scop prevenirea și combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului și a drogurilor, faptelor antisociale și evenimentelor rutiere.

Efectivele participante la această acțiune au legitimat 1.051 de persoane și au verificat 428 de vehicule.

Cu ocazia acțiunilor au fost aplicate 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.160 de lei, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare și au fost reținute 8 permise de conducere.

Au fost făcute peste 600 de testări privind consumul de alcool și droguri, iar polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La acțiune au participat și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba care au interacționat cu cetățenii, privind consecințele devastatoare ale consumului de droguri și i-au sfătuit să nu se abată de la normele sociale.

În perioada următoare, polițiștii și jandarmii vor fi prezenți la datorie, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea