Rămâi conectat

Sport

FOTO: ACS Poli Timişoara 2 – Industria Galda de Jos 1-2 (0-1), în derby-ul etapei a 5-a din Seria a 4-a | Goluri S. Mureşan şi Cr. Bodea, pentru a 4-a victorie consecutivă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În derby-ul etapei a 6-a din Seria a 4-a, ACS Poli Timişoara 2 – Industria Galda de Jos 1-2 (0-1), a 4-a victorie la rând pentru echipa condusă de Paul Ciucă, ce rămâne pe locul secund al ierarhiei, la egalitate cu liderul Naţional Sebiş.acs-poli-timisoara-industria-galda-17

Micuţa formaţie găldeană are meritul că încearcă mereu să depăşească ştacheta ridicată anterior, iar aceste rezultate de senzaţie se cuvin apreciate în adevărata lumină, în contextul în care deja nu mai pot fi considerate întâmplări.

*Industria, 3 din trei pe terenuri străine!

Dincolo de cele trei puncte, rămâne o prestaţie extraordinară, dusă până la limita sacrificiului, în prim-plan aflându-se S. Mureşan, cu o partidă remarcabilă, secondat de D. Lupşan, Cr. Bodea sau Cernea, evoluţia Galdei fiind lăudată şi de Aurel Şunda, fostul antrenor unirist.

După acest succes extrem de important, sloganul favorit al jucătorilor lui Paul Ciucă a fost: „Să se ştie în toată ţara că Galda bate la Timişoara„.

O perioadă de senzaţie a Industriei, echipă care deşi nu se bucură de de resurse financiare deosebite, a ajuns în fruntea seriei, la egalitate de puncte cu Naţional Sebiş. Trupa condusă de Paul Ciucă dovedeşte că nu întotdeauna bugetul înseamnă performanţă şi poţi obţine rezultate apreciate, peste aşteptări, dacă joci cu pasiune. Formaţia din Alba este o veritabilă sperietoare pe terenuri străine, având 3 victorii din tot atâtea meciuri, la Deva, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia şi acum la Timişoara, pe „Calor”.

*Paul Ciucă: „Cum să nu fie o surpriză, când bate Galda la Timişoara?”

Un meci câştigat datorită ardorii şi mobilizării cu care jucătorii au abordat partida! Ne-am îndeplinit obiectivul, am obţinut cele trei puncte, suntem bucuroşi şi surprinşi plăcut în acelaşi timp. Echipa merită toate felicitările. Astăzi am demonstrat că suntem puternici şi ne dorim să perpetuăm cât mai mult această stare de fapt. Cine ar fi crezut că Industria Galda va bate vreodată la Timişoara?„, a precizat antrenorul Paul Ciucă.

Vizitatorii au demonstrat forţă, s-au apărat cu determinare, contraatacând virulent, câştigând pe merit un meci ce poate fi considerat derby-ul rundei.

În minutul 4, S. Mureşan a marcat cu capul, după un corner executat de Cr. Bodea.

În minutul 74, Cr. Bodea a realizat desprinderea, după pasa excelentă de la Cernea, de pe partea dreaptă.

În final, Mailat a redus scorul dintr-o lovitură liberă de la 17 metri, în minutul 90, direct în vinclu.

Echipe: *ACS Poli 2: M. Contra – Sporin, D. Filip, Bocşan, Fridrich, L. Oprea, Birnoi, Mailat, Cr. Pădureanu, Velcotă, Vraciu.

*Industria: Căt. Ştef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă – Frenţiu (90+1, Boloş), D. Lupşan, G. Goronea, Cr. Bodea (80, Fulea) – Cernea (87, Cioară), S. Mureşan (73, Costea); rezerve Iancău – P. Man,  Vonya. Antrenor Paul Ciucă.

Foto, text: Gligor UDREA

[nggallery id=2799]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea